11 / 05 / 2024

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...



GÖZ KAMAŞTIRAN BİR ESER SUR YAPI CEVHER

Sur Yapı’nın yeni projelerine dair ilk detayları kamuoyuyla paylaşan Altan Elmas, Sur Yapı Cevher ile bir eser inşa ettiklerini vurgulayarak ‘Göz kamaştıran bir eser’ sloganıyla yola çıktığımız Sur Yapı Cevher projesiyle, iş ve finans merkezlerine boğaz hattına, hastanelere, AVM’lere, 2 köprüye, bağlantı yollarına, yakın bir lokasyon avantajı sunuyoruz. Modern mimarisi ve az katlı bloklarıyla şehrin merkezinde bir eser inşa ettiğimiz Cevher projesinde sınırlı sayıdaki stokla Konut Finansman Modeli kapsamında satışa çıkararak İstanbul Ümraniye’ye değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

PRESTİJ VE KONFORUN YENİ EKSENİ

Ev sahibi olmak isteyenlere Exen Konakları’yla Ümraniye’de premium bir proje sunduklarını belirten Altan Elmas, sözlerine şöyle devam etti:

“Geniş yeşil alanları ve lüks daireleriyle öne çıkan Exen Konakları’yla vatandaşlarımıza prestijli konutlar sunuyoruz. Exen İstanbul’un hemen karşısında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerinde, boğaz hattına ve iş ve finans merkezlerine yakınlığıyla tam anlamıyla bir şehir projesi olan projemizi hükümetimizin açıkladığı model çerçevesinde satışlarını öne çektik ve avantajlı fiyatlarla sınırlı sayıda stokla vatandaşlarımıza satışa sunuyoruz.”

İŞTE SUR YAPI BÜNYESİNDE AVANTAJLI ÖDEME PLANLARI

Sur Yapı bünyesinde alternatif ödeme planlarını Yeni Konut Finansman Modeli’nden faydalanamayan vatandaşlar için de hazırladıklarını söyleyen Elmas, “Sur Yapı bünyesinde 72 aya varan özel ödeme alternatifleri oluşturmuş olduk. Böylece evini yenilemek veya yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için de alternatif oluşturduk. Sonuç olarak Şimdi gel, şimdi gel haydi diyoruz ve size özel avantajlar sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

Sur Yapı'dan Koşuyolu'na yeni proje!


Geri Dön