27 / 04 / 2024

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

2023 yılını yüzde 100 büyüme ile kapatan Siltaş Yapı, 2024 yılında 3 yeni proje hayata geçirmeyi hedefliyor. İşte o projeler ile ilgili detaylar...




İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projelerinin de etkisiyle hızla büyüdüğü 2023'ten sonra 2024 yılı için de iddialı hedefleriyle yoluna devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Siltaş Yapı olarak inşaat sektöründe yaşanan finansal dalgalanmalara rağmen 2023'ü yüzde 100 büyüyerek geride bıraktıklarını dile getiren  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir;“Yüzde 50 büyüme hedeflemiş olduğumuz 2024'te de Pendik’in merkezinde ve Aydos ormanının yanı başında yükselen iki yeni projeye başlayacağız. Kartal-Maltepe aksında inşa etmeyi planladığımız bir de sürpriz projemiz var. Şirket olarak orta ve uzun vadede yalnızca mega kent İstanbul’da değil farklı bölgelerde de proje geliştirmeyi ve alışveriş merkezi projelerine de imza atarak Siltaş Yapı kalitesi ve güvencesini sektörün farklı alanlarına da kazandırmayı hedefliyoruz. Bizim için önemli bir lokasyon olan Ege bölgesinde planladığımız iki yeni proje üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Siltaş Yapı dan 3 yeni proje geliyor!

HEDEFİMİZ YAŞANILABİLİR ALANLAR HAYATA GEÇİRMEK


Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’un eski yapı stoğunun hızlı bir biçimde dönüştürülmesine katkı sağlamak için durmadan yeni projeler geliştirdiklerini dile getiren Murat Özdemir; “İnşa edeceğimiz projelerimizle geniş yeşil alana sahip, fonksiyonel, konforlu, güvenli ve sürdürülebilir yaşam alanları hayata geçirerek sürdürülebilir şehirleşmeye katkı sağlamayı istiyoruz” diye konuştu. 2024'te devletin teşvik ve destekleri ile beraber insanların güvenli, huzurlu ve mutlu bir biçimde yaşamasını sağlamaya yönelik daha güçlü adımlar atmayı amaçladıklarına değinen Özdemir; “Siltaş Yapı olarak hedefimiz her zaman yaşanabilir alanlar hayata geçirmek oldu. Bu perspektiften baktığımız zaman yalnızca konut üretmiyor, insanların güvenli ve huzurlu yaşam alanı ihtiyacına yanıt vererek manevi açıdan da kutsal ve değerli bir iş yaptığımıza inanıyoruz. Üstlenmiş olduğumuz her proje Siltaş Yapı'nın bu felsefesini yansıtıyor. Yeni projelerimizi de bu yaklaşımımızla şekillendireceğiz” dedi.

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!

Deprem bölgesinde kamu borçları taksitlerinin ödeme süresi resmen uzatıldı!

Bakan Mehmet Şimşek 'Kiralarda gerileme başladı' dedi! İşte vatandaştan bakana cevap!


Geri Dön