01 / 05 / 2024

Sura Hagia Sophia Hotel ödül mü aldı

Sura Hagia Sophia Hotel ödül mü aldı

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Sophia Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophia Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sofııa Bıgvava tarafından kuruldu.

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Demirel ve Osman Aydın ortaklığında kuruldu.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Şahin tarafından kuruldu.

2 K Milat Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 K Milat Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Belguratü mustafa Kemal kıraç, Sura Kıraç ve Bedir Kıraç ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hagia Sophia Mansions projesi Sultanahmet'te hayata geçiyor!

İstanbul’da tarihi yarımadada, Ayasofya’nın yanında ve Topkapı Sarayı ile iç içe bulunan Soğukçeşme Sokağı’nda modern detayların da bulunacağı “Hagia Sophia Mansions” projesi hayata geçiyor...

Ayasofya'daki tarihi konaklar restore ediliyor!

Ayasofya'daki tarihi konaklar ''Hagia Sophia Monsios'' projesiyle canlanıyor. Restore edilen 21 konak dünyanın en etkili mimarlarından sayılan Martyn Lawrence Bullard imzasını taşıyor.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

Ali Ağaoğlu şoför kullanmıyor!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Rus sevgilisi Sophia Larina ve bir arkadaşıyla birlikte İstinye Park'ta bulunan Emporio - Armani Restoran'da akşam yemeği yedi..

Sura Hagia Sophia Hotel ödül mü aldı Haberi

Sura Hagia Sophia Hotel ödül mü aldı

Ağustos ayında, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oyları ile belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri’nde “Türkiye’nin En İyi Life Style Oteli” ödülünü alan Sura Hagia Sopiha Hotel yeni bir başarıya imza attı.


World Travel Awards’da sektöründeki tüm dünya otelleri arasında Avrupa kategorisinde bir çok önemli rakip ile yarışan Sura Hagia Sopiha Hotel bu organizasyonda “Yeni Lüks Otel” ödülüne layık görüldü.


Bu ödüllerin lansman gecesi Kasım ayının sonunda İstanbul’da bulunan sayılı turizm acentalarının yer aldığı kokteylde basına tanıtıldı.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sura Hagia Saphia Hotel Operayon Müdürü İlhan Erer, “Türkiye’ye ve Türk turizmine önemli bir ödül daha kazandırmak için büyük çaba harcadık ve bu çabamızın karşılığını aldık. Misafirlerimize lüksü, ihtişamı ve moderniteyi bir arada sunan Sura Hagia Sopiha Hotel ile Türkiye’nin turizm...