10 / 06 / 2024

Şura Yönetim Anonim Şirketi adresi

Şura Yönetim Anonim Şirketi adresi

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi' nde kuruldu.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Şişli'de Recep Yıldız tarafından kuruldu.

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mimsay Emlak Yönetim Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turfanda ve Mimsay Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Moyas Emlak Danışmanlık Ve Proje Yönetim  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Münevver Elbarrage ve  Maher Elbarrage tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Myramar Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Myramar Emlak Yönetim Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kükner tarafından kuruldu.

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 78 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu.

Şura Yönetim Anonim Şirketi adresi Haberi

Şura Yönetim Anonim Şirketi adresi

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi'nde kuruldu. 


Şura Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı,başta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetiminde,toplu yapı alanları ile müstakil ve komleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik,yöneticilik hizmetleri yapmak,şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd,projelendirme,müşavirlik hizmetleri vermek,sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir. 1.Yöneticilik Hizmetleri: Başta toplu konut alanları olmak özere toplu yapı yönetimi,ortak donatı alanlarında,müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek,sosyal konut işletmeciliği (kafeterya,havuz,fitness,büfe vb.) bu tür faaliyetlerle ilgili her türlü proje,müşavirlik ve organizasyon hizmetleri yapmak ve yaptırmak. 2.İşletmecilik faaliyetleri: Toplu yapı alanları,toplu yapı yönetimleri,ortak donatı alanları ve...