01 / 07 / 2024

suriye lise inşaatı

suriye lise inşaatı

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

BAE inşaat sektöründe yatırımlarını azaltıyor!

Yabancı yatırımcıları ülkesine çekmek için Suriye ile yarışa giren BAE inşaat ve emlak sektöründeki yatırımlarını azalttı. 

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

Suriye’de Ayasofya’nın benzeri kilise inşaatı!

Suriye'nin İdlib şehrine yakın Skabliya bölgesinde Ayasofya’ya benzer tasarlanan bir kilisenin inşaatına başlandı. Bu kiliseye Rusya Savunma Bakanlığı’nın katkı sunduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

İHH, Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

Suriye El-Bab'da inşaatı yarım kalan cami için destek isteniyor! 

İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere Doğu Gutalıların El-Bab’da yapımına başladığı ve ekonomik imkanlar nedeniyle yarım kalan bin kişilik cami inşaatı için destek istedi.

Suriye, İranlı inşaat şirketlerinin radarında!

Suriye’de savaş sonrası çalışmalar yapılıyor. İranlı inşaat şirketleri Suriye’nin başkenti Şam’ın kenar mahallelerinde birçok proje inşa etmeye hazırlanıyor.

TOKİ Tunceli'de 2 lise inşaatına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 adet 16 derslikli lise inşaa edecek.

Avrupalı inşaat şirketi LafargeHolcim Group'tan DEAŞ skandalı!

Fransız ve İsviçreli inşaat şirketi LafargeHolcim Group'un Suriye'de faaliyetlerini sürdürmek için DEAŞ'a para ödediğinin ortaya çıkması CEO'nun istifasıyla sonuçlandı.

İnşaat sektörü Suriye’yi bekliyor!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Suriye savaşında yaşanan yıkımın Türk inşaat sektörünü tek başına senelerce ayakta tutabilecek bir şantiye alanına döneceğini söyledi.

Kahramanmaraş Fatmalı Mahallesi'ndeki lise inşaatı TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kahramanmaraş'a bağlı bir mahalledeki bir lise inşaatına ve taşımalı eğitim sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı..

suriye lise inşaatı Haberi

suriye lise inşaatı

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Sakaryalı yardımseverler, Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden arındırılan Bab'ın Bizia beldesinde, ilk imam hatip lisesinin temel atma töreninde buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, yapılan törene, Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal ve bölgenin ileri gelenleri de katılım gösterdi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan törende, Vali Yardımcısı Alkal, bölgenin eğitim ihtiyacına verdikleri desteklerden dolayı Sakaryalı hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırseverlerden Abdülkadir Kuzu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün burada 300 öğrencinin eğitim alacağı okulun temellerini atmak için bir araya geldik. İnşallah hayırlı olur." diye konuştu.

Kuzu, topladıkları yardımları düzenli olarak Suriye’nin çeşitli bölgelerine ulaştırdıklarını dile getirerek, "Sakarya'dan geliyoruz. Birkaç yardımseverin bir araya gelmesiyle oluşturduğumuz 'Velhasıl İnsan' gurubu olarak...