19 / 05 / 2024

Suriye okul onarımları

Suriye okul onarımları

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okul açıldı.

İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR TYP 2023 başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlayacak 2023? İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın!

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Çatı katında oturanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde binaların çatı katlarında yaşanan sorunları kaleme aldı. Peki çatı katındaki onarım sorunu nasıl çözülür? Çatı onarımları nasıl ypılır? Çatı onarımı için her kat maliki ödeme yapmak zorunda mı? İşte detaylar ve Tamer Heper'in okuyucusunun sor

Oturduğunuz apartmanda bu varsa dikkat edin! Mahkemelik olabilir, 1.500 TL masraf ödeyebilirsiniz! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, binaların çatı katında yapılacak değişiklikleri kaleme aldı. Peki çatı onarımları için apartmanlarda nasıl oylama yapılır? Çatı onarımına ilişkin sorunlar oylama ile çözülür mü? İşte Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Suriye okul onarımları Haberi

Suriye okul onarımları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından, Suriye'nin İdlib kırsalındaki Atme kampında bakım ve oranımı yapılan okulun hizmete açıldığı belirtildi.

İHH'den yaptığı açıklamada, iki ay önce Suriye ziyareti esnasında Asbat Okulu'nu görerek öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatan yönetmen Tülay Gökçimen'in, kısa sürede okul için gerekli olan nakdi fonu temin ederek vakfa bağışladığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, onarımı yapılan okulun hizmete girdiği belirtildi.

Açılışa, İHH görevlilerinin yanı sıra yönetmen Tülay Gökçimen'in ve Suriyeli öğrencilerin katılım gösterdiği belirtilen açıklamada, okulun idari giderlerinin bir yıl boyunca İHH İnsani Yardım Vakfınca karşılanacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, 8 sınıftan oluşan ve 23 öğretmenin görev aldığı okulda, 615 öğrencinin eğitim göreceği...