17 / 08 / 2024

suriyede malı olan ünlüler kimler

suriyede malı olan ünlüler kimler

1958 yılında Suriye, Türkiye vatandaşlarına ait 468 bin dönüm arazi, çok sayıda çiftlik ve tarım araçlarına el koydu. Maliye Bakanlığı, mirasçılara ‘Arazilerin durumu net değil. Bilgi almak da güç, ödeme yapamam’ dedi. Konu AİHM’e taşınıyor...

Yılan hikayesine dönen ve milyarlarca liraya mal olan projeler meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi, senelerdir bitmeyen projeleri Meclis gündemine taşıdı. Yıllardır tamamlanamayan ve milyarlarca liraya mal olan projeler arasında Çamlıbel Tüneli Tokat Havalimanı, Tekke Barajı, Yıldızeli Hızlı Tren İstasyonu yer alıyor. 

Yerli malı Oppo A16’ya indirimli fiyat ile sahip ol! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Yerli malı olan OPPO’nun A16 modeli CarrefourSA marketlerde indirimli fiyatlar ile satışa çıktı. Bu cihaza sahip olabilmek için elinizi çabuk tutmanız gerek. İşte detaylar…

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Bursa Keles ve Harmancık’a 15 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla Keles ve Harmancık’ta yaptığı ve yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olan yatırımlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Bursa'ya 50 milyon TL’lik yatırım!

Her alanda tam bir yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde de yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Bursa Yenişehir yenileniyor!

Yenişehir İlçesi'nde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan atıksıı arıtma tesisi, kanalizasyon hatları. meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Yenişehir'e 50 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 50 milyon liraya mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

Yeni Foça’da İleri Bijolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Yeni Foça’da, evsel atıkların arıtılacağı, toplamda 11 milyon 328 bin TL’ye mal olan 50 bin kişilik nüfusa göre projelendirilen ileri biyolojik arıtma tesisinin temeli atıldı.

suriyede malı olan ünlüler kimler Haberi

suriyede malı olan ünlüler kimler


ŞARKICI Mirkelam’ın, Osmanlı hanedanı mensubu Neslişah Barbaros Manaş’ın ve yazar Cahit Sıtkı Tarancı’nın da aralarında olduğu binlerce ailenin Suriye’de el konulan mallarına ilişkin sevinci kısa sürdü. Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsman) yapılan şikâyetler sonrası kapsamlı bir rapor hazırladı. Raporda, Maliye’nin, mağdur ailelere ödeme yapması tavsiye edilmişti. Ancak Maliye, tavsiye kararına uyulamayacağını bildirdi. Gerekçe ise araziler ile ilgili net bir bilgi olmaması, Suriye’deki siyasi karışıklık nedeniyle bilgi alınmasının da imkansız hale gelmesi. Şimdi bazı aileler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne gidiyor bazıları da konuyu Meclis gündemine taşımak için siyasi partilerle görüşüyor.


Kapalıçarşı’daki 585 dükkân, Beyoğlu’ndaki Şam İşhanı ile birlikte çok sayıda iş hanı, Hatay, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da yoğunlaşan 239 bin dönüm tarım arazisi ile çeşitli yerlerdeki 114 parça değerli arsa gerçekte Suriyeliler’e...