07 / 05 / 2024

sürmeli otel gayrettepe Ruga Brasserie

sürmeli otel gayrettepe Ruga Brasserie

Organik, pratik, leziz menüleriyle Gayrettepe’ nin yeni gözdesi Ruga Brasserie, baharın gelmesiyle, teras bahçe kapılarını açıyor. Ruga Brasserie, hafta içi her gün 12:00-14:30 arası hizmet vermeye devam ediyor...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Kuruldu!

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu’nda 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Çakmak ve Koray Neccar ortaklığıyla kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Sürmeli tarafından kuruldu.

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi sürmeli tarafından kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

sürmeli otel gayrettepe Ruga Brasserie Haberi

sürmeli otel gayrettepe Ruga Brasserie


Organik, pratik, leziz menüleriyle Gayrettepe’ nin yeni gözdesi Ruga Brasserie, baharın gelmesiyle, teras bahçe kapılarını açıyor. Ruga Brasserie, hafta içi her gün 12:00-14:30 arası, yenilenen hafif ve sağlıklı öğle menüsüyle, şehrin merkezinde keyifli öğle aralarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor….


Sürmeli İstanbul Hotel bünyesinde bulunan Ruga Brasserie, havaların ısınmasıyla birlikte, Gayrettepe’ ye yeni bir soluk getiren teras bahçesinde hizmet vermeye başlıyor. Öğle aralarında, iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Ruga Brasserie şefleri, organik ürünlerin de bulunduğu menüsünde ve hazırlanışı uzun sürmeyecek pratiklikteki gıdalardan seçiyor. 


Ruga’ nın 12:00-14:30 saatleri arasında sunduğu hafif ve sağlıklı “İş Yemeği” menüsünü, çorba, makarna, sandviç&dürüm&burger çeşitlerinin yanı sıra, Piliç Topkapı, Norveç somonu fileto tava, ızgara levrek filetosu, ızgara dana külbastı, baharatlı kuzu pirzola, ızgara tavuk...