28 / 04 / 2024

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 



2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, anaokulu iilettiği villanın sahibi ile mahkemelik oldu. Villa sahibi kirayı artırmak istedi kabul eden tescilli güzeli ikinci bir kira zammı çileden çıkarttı. Villa sahibi kısa bir süre sonra villası için ikinci bir zam yaptı ve tescilli güzel Deniz Özde Sürmeli zammı kabul etmedi. Mülk sahibi ise söz konusu villayı satılığa çıkardı.

VİLLAYI SATILIĞA ÇIKARDI

8 yıldır Ankara'da ana okulu işleten 34 yaşındaki Deniz Özde Sürmeli'nin yaklaşık 4 yıl önce kiraladığı ve ana okulu olarak işlettiği villanın mülk sahibi Neşide K. kiraya zam yapmak istedi. Neşide K. ile Sürmeli istenen zam oranında anlaştı. Bir süre sonra Neşide K. Sürmeli'den kirayı bir kez daha artırmasını talep etti. Sürmeli'nin kabul etmemesi üzerine Neşide K. mülkünü satılığa çıkardı.

SATILIK İLANINI SÖKTÜ

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mülk sahibi iş yerine astığı satılık ilanının Türkiye güzeli Deniz Özde Sürmeli tarafından defalarca söküldüğünü öne sürerek şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarında yapılan incelemede, pankartları sökenin oyuncu Sürmeli olduğu ortaya çıktı. 'Mala zarar verme' suçundan yargılanan Deniz Özde Sürmeli'ye adli para cezası verildi.

Satış için anlaştığı emlakçıların, ilanları sürekli yırtılarak söküldüğünü söylemesi üzerine Neşide K. ilanları sökenin kiracısı Sürmeli olduğunu öne sürerek 7 Temmuz 2023'de şikayetçi oldu. Neşide K. şikayet dilekçesinde, 3 katlı villası olduğunu, sürmelinin kiracısı olduğunu ve satışa çıkarmak istediğini söyledi.

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

VİLLAYI KÖTÜLEDİ

Neşide K. dilekçesindeki ifadelerde, "Villayı almak için gelenlere villayı kötüledi. Arka kapıdan aldı. Satmak için ilan asmıştık, yaklaşık 8 ilanı yırtıp attı. Bu ilanların bedeli de karşılanmadı"  yer verdi. 

7 YIL HAPİS CEZASI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Tarafların uzlaşamaması üzerine Sürmeli hakkında, 'Mala zarar verme' suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ankara 52. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Sürmeli savunmasında, kirasını düzenli bir şekilde ödediğini, mülk sahibinin kendisinin haberi olmadan emlakçıların okulun girişine satılık olduğuna dair branda astıklarını söyledi.

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Geri Dön