27 / 04 / 2024

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 



Kira zammında yüzde 25 sınırı ile kiracıların korunması ve fahiş kiralara son verilmesi bekleniyordu. Fakat durum düşünüldüğü gibi olmadı bazı ev sahipleri yine bildikleri doğrultuda giderek yüksek fiyatlara evlerini kiraladı ve kiracılar mağdur oldu. Kirada yüzde 25 sınırının temmuzda kaldırılması konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili Sanatçı Ebru Polat sosyal medya hesabından kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye dönerek tefe tüfeye göre yapılacağının söylendiğini paylaşarak kira artışlarına büyük tepki gösterdi. İşte Polat'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

EBRU POLAT @Ebru_Polat
Temmuz ayı itibariyle kira sözleşmeleri eski usul tüfe ye göre yapılacakmış diyorlar, doğruluğu var mı? 2024 tüfe %65 kira artışı diyor yalnız... çok fazla bu.

 

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? TÜFE uygulanacak mı? Ev sahipleri: Kiracılar bedavaya oturuyor!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması uzamayacak!

Geri Dön