04 / 05 / 2024

suryapı vitrin kampanyası

suryapı vitrin kampanyası

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı!

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı kapsamında 997 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Proje ''Mutlu Evler Türkiye Kampanyası'' kapsamında yer alıyor.

Muhit Sancaktepe Suryapı ödeme kampanyası 2017!

Muhit Sancaktepe Suryapı ödeme kampanyası 2017 kapsamında sıfır faizle 60 ay ya da 0,55 faizle 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Muhit Sancaktepe Suryapı 2017 ödeme planı!

Muhit Sancaktepe Suryapı 2017 ödeme planı kapsamında dairelerin liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Mutlu Evler Türkiye Kampanyası kapsamında olan projenin ödeme planında konut alıcıları için kolaylıklar bulunuyor...

Excellence Suryapı 2017 ödeme kampanyası!

Excellence Koşuyolu projesinde kampanyalı fiyat listesi en düşük 935 bin TL'den başlıyor. 'Mutlu Evler Türkiye' kampanyası uygulanan projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri fiyatları!

Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Mutlu Evler Türkiye Kampanyası kapsamında bulunan projede sıfır faizle 60 ay ve 120 aya kadar 0,45 faizle ödeme yapılabiliyor...

Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Topkapı Evlşeri projesinde 'Aynen öyle' kampanyası devam ediyor. Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları 489 bin TL'den başlıyor...

SurYapı'dan Ekim ayı kampanyası!

Sur Yapı, ekim ayı boyunca geçerli olacak "Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım" kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşinatsız ve teslime kadar taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Vitrin'de yüzde 15 indirimle! Son gün 15 Nisan!

Sur Yapı'nın Vitrin projesinde uyguladığı peşinat tutarına yüzde 15 indirim kampanyası 15 Nisan'a kadar devam edecek. Taksitlerin 1.926 TL'den başladığı kampanya 50 daire için sınırlı.

Sur Yapı Vitrin güncel ödeme planı!

Sur Yapı Vitrin güncel ödeme planına göre peşinatta yüzde 15 indirim kampanyası başladı. Toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyası!

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyasına göre teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanarak taksitlendirme ve kalan yüzde 25 peşinatı ise Aralık 2016 tesliminde ödenebiliniyor.

Sur Yapı’nın konut desteği kampanyası ay sonunda bitiyor!

Sur Yapı’nın konut desteği kampanyası ay sonunda bitiyor. İdilia ve Vitrin projelerinden ev alanlar, peşinatın % 15’i kadar indirim kazanıyor.

Sur Yapı Vitrin konut desteği kampanyası!

Sur Yapı Vitrin konut desteği kampanyası kapsamında daire sahipleri ödedikleri peşinat tutarını kendileri belirliyor. Ayrıca Sur Yapı'dan peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlanıyor.

Sur Yapı konut desteği kampanyası!

Vitrin ve İdilia projeleri için gerçerli olan Sur Yapı konut desteği kampanyası devam ediyor. Projenin kampanyası kapsamında Sur Yapı peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

suryapı vitrin kampanyası Haberi

suryapı vitrin kampanyası

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanyakapsamında Sur Yapı, toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.Kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız %75 banka kredisini sabit taksit ödeme fırsatıyla sunuyor. Kalan %25 peşinat ise konutun tesliminde ödeniyor. 

1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında müşterilere, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirimsağlıyor. Sonrasında müşterilereteslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev sahibi olabilecekleri %75 banka kredisini sabit taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor. Kalan %25 peşinat...