10 / 05 / 2024

Şuşa okul yapımı

Şuşa okul yapımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtarılan şehri Şuşa'da inşa edeceği okulun temelini Erdoğan, Aliyev ve Bahçeli'nin birlikte atması planlanıyor.

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Stanley termoslar ve çeyizlik eşyalarda BİM'den yeni hafta indirimi! BİM aktüel ürünler kataloğu açıklandı!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. BİM'de bu hafta pek çok ürün uygun fiyata satışa sunulacak. Peki, BİM aktüel ürünlerde neler var? İşte detaylar...

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Azerbaycan Şuşa'da inşa edilecek okul binası için yer tespiti yapılacak! 

MHP heyeti, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespiti yapmak üzere kente gidecek.

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Yapımı devam eden 13 mega proje!

Türkiye'de tapım çalışmaları devam eden 13 mega proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde açılacak. Yapımı devam eden mega projelerin ülkeye kazandıracaklarını sizler için derledik...

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bicil tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u aşkla seviyoruz!

Üsküdar-Ümraniye Metrosu'nun açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'da bazı yanlışlar yapılmadı mı, elbette yapıldı. Fakat İstanbul'a yapılan hizmetler yanında bunları konuşmak bile abesle iştigaldir. Biz İstanbul'u aşkla seviyoruz." dedi.

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Aksaray Gülağaç'ta 39 adet işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

Aksaray Gülağaç'ta işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 39 adet işyeri yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Hakkari'de işyeri yapım işi ihalesi 10 Ağustos'ta!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından işyeri yapım işi ihalesi yapılacak. İhale 10 Ağustos'ta düzenlenecek..

Şuşa okul yapımı Haberi

Şuşa okul yapımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nca Ermeni işgalinden kurtarılan Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinde bulunan Şuşa şehrinde yapılması planlanan okul projesi için Azerbaycan'a giden üç kişilik ekip, döndü. MHP Lideri Bahçeli'nin isteğiyle, projenin mimarı Isparta eski Belediye Başkanı ve Bahçeli'nin danışmanı yüksek mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Azerbaycan ziyareti, altı gün boyunca devam etti.

HEYET ALİYEV'LE GÖRÜŞTÜ

Hürriyet'te yer alan habere göre; MHP heyeti Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Haciyev, Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ve yetkililerin katıldığı görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan dönüşünde ise heyet, Devlet Bahçeli ile bir görüşmede bulundu. Görüşme sırasında proje hakkında bilgiler verildi.

ERMENİLER...