10 / 05 / 2024

suşehri anadolu imam hatip lisesi

suşehri anadolu imam hatip lisesi

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri'ne 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacağını söyledi. Perçi, "Yapılması düşünülen 24 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi binası için 13 milyon 500 Bin TL bütçe ayrıldı" dedi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Bahçelievler'e lise!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) anadolu imam hatip lisesi yapım protokolü hakkında açıklama yaptı.

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde hayata geçirilen Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Sivas'a 460 konut!

Sivs İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

suşehri anadolu imam hatip lisesi Haberi

suşehri anadolu imam hatip lisesi

Perçi yaptığı açıklamada; ilçeye yapılması düşünülen 24 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi binası için 13 milyon 500 Bin TL bütçe ayrıldığı ve 2014 yılı yatırım programına alındığını ifade etti. 

Mevcut imam hatip lisesinin depreme dayanıklılık testinden çürük çıktığını söylenen Perçi; "İlçe merkezi Taşköprü Mahallesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesinin deprem dayanıklılık testinden çürük çıkması nedeniyle okul öğrencileri geçici olarak başka bir okulda eğitim almaktadır. Yeni bir okul ve 300 kişilik yurt yapılması için yaptığımız başvurular üzerine, 13 Milyon 500 Bin TL ödenek ayrılmıştır. Okulun yapılması Milli Eğitim Bakanlığının 2014 yılı yatırım programına alınmış olup, 2016 yılında bitirilmesinin planlanmaktadır" dedi. 



İstanbul...