09 / 05 / 2024

suşehri belediyesi toplum ve kültür merkezi nerede

suşehri belediyesi toplum ve kültür merkezi nerede

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yaptığı yazılı açıklamada, Taşköprü Mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait olan arsa üzerine 2 bin metrekare alan içerisine 3 katlı toplum ve kültür merkezi yapılacağını ifade etti...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

İzmir Namazgah Hamamı'nın restorasyonu tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehri Belediyesi, Tarihi Namazgah Hamamı'nın restorasyonunu tamamladı.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskilip Belediyesi, toplum sağlığı merkezi binasının inşaatına başladı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Sivas'a 460 konut!

Sivs İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

suşehri belediyesi toplum ve kültür merkezi nerede Haberi

suşehri belediyesi toplum ve kültür merkezi nerede


Sivas Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçeye toplum ve kültür merkezi yapılacağını söyledi.


Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yaptığı yazılı açıklamada, Taşköprü Mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait olan arsa üzerine 2 bin metrekare alan içerisine 3 katlı toplum ve kültür merkezi yapılacağını ifade etti.


Yapılması düşünülen Toplum ve Kültür merkezi için Orta Anadolu Kalkınma Ajansına (ORAN) gerekli evrakların teslim edildiğini belirten Sel, “Taşköprü mahallesinde mülkiyeti belediyemize ait olan 2 bin m2 alan içerisinde 3 kat toplum merkezi inşa edilecek. Kültür merkezi içerisinde 20 bilgisayarlık 1 adet bilgisayar destekli tasarım sınıfı, 1 adet sosyal ve beşeri uygulamalı bilimler sınıfı, 1 adet 9 tezgahlık dokuma atölyesi, 1 adet takı tasarım atölyesi, 1 adet müzik atölyesi, 1 adet satranç sporu sınıfı kurulacak. Sınıflar için eğitim...