27 / 04 / 2024

Süstem İnşaat Metal Nakliye nerede

Süstem İnşaat Metal Nakliye nerede

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Ulaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Akdere tarafından kuruldu.

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pluns İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sünbül tarafından kuruldu.

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saat tarafından kuruldu.

Smn 2023 İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Smn 2023 İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Süme tarafından kuruldu.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Sözden İnşaat Metal Temizlik Otomotiv Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözden İnşaat Metal Temizlik Otomotiv Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özdemir tarafından kuruldu.

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu. 

Süstem İnşaat Metal Nakliye nerede Haberi

Süstem İnşaat Metal Nakliye nerede

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Ulaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...