06 / 05 / 2024

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta!

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez'de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Sütaş İzmir Tire'de fabrika açacak!

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete girecek!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak!

Konya'nın Beyşehir ilçesine yeni yapılacak olan devlet hastanesinin yeni yerinin ardından inşaat çalışmalarına başlanabilmesi için 5 Mayıs'ta ihalesinin yapılacağı belirtildi.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Sefa Apartmanı Kadıköy projesine Mayıs'ta başlanacak!

Sefa Apartmanı Kadıköy projesinin inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. 2016 Mayıs'ta tamamlanacak Sefa Apartmanı Kadıköy projesinde zemin+11 katlı tek blokta toplam 22 daire yer alacak.

Medel Yapı Plus Life Kozyatağı projesi Mayıs'ta satışta!

1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Plus Life Kozyatağı projesinde satışlar Mayıs'ta başlayacak.

Konak tünelleri Mayıs'ta açılıyor!

Konak tünelleri inşaatlarını inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "Mayıs'ta Konak tünellerinden araç geçişi başlayacak" dedi..

Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek.

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

Sütaş Bingöl projesini 2017'de hayata geçirecek!

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi Haberi

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında yapımı tamalanan Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı.


Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, tesisteki açılış töreninde yaptığı konuşmada, doğal tarım ve doğal enerji için yatırımlara devam edeceklerini belirtti.


Doğal lezzeti, doğal enerji ile ürettiklerini ifade eden Yılmaz, "Açılışı gerçekleştirdiğimiz tesis, 6,4 MWh elektrik enerjisi üreterek süt ürünleri fabrikasının elektrik ihtiyacının tamamını; buhar ve sıcak su ihtiyacının da önemli bir kısmını sağlayacak. Enerji üretiminin diğer bir çıktısı olan organomineral gübre üretimi için devam etmekte olan yatırımlar 2016 yılı sonunda tamamlanacaktır. Yem bitkileri için günde 150 ton özel gübre üreteceğiz" dedi.


Yılmaz, Sütaş'ın bugüne kadar Aksaray'da doğal tarım, doğal enerji ve doğal lezzet üretim tesislerine yapılan yatırımlarının 205 milyon dolara ulaştığını vurgulayarak, bin 450 çalışan ve 11...