18 / 05 / 2024

sütaş izmir fabrika açılış

sütaş izmir fabrika açılış

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

İzmir Tire'de kentsel dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Sütaş'tan İzmir Tire'ye 80 milyon dolarlık tesis!

Sütaş Ege Sütçülük Projesi Tire Entegre Tesisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 18 Mayıs'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, uzlaşmaya dayalı yerinde kentsel dönüşüm kapsamında Uzundere projesinin ilk etabı için 18 Mayıs'ta yapım ihalesine çıkacak. Mali tekliflerin 2 Haziran'da açılacağı ihale, 313 konut ve işyerini kapsıyor.

İzmir Menderes Merkez Kır Düğün Salonları 1 Mayıs'ta açılıyor!

Menderes Belediyesi'nce, Cüneytbey Mahallesi'nde inşaatı devam eden modern düğün salonlarında sona gelindi. Mimarisi ile dikkat çeken ikiz düğün salonları 1 Mayıs'ta gerçekleşecek düğün ile hizmete açılacak.

Sütaş İzmir Tire'de fabrika açacak!

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

İzmir'de 24 Mayıs'ta Başbakanlık Ofisi hizmete açılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Mayıs'ta miting için geleceği İzmir'de Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen yanındaki Merkez Bankası binasında hazırlanan Başbakanlık Ofisi'ni hizmete açacak.

İzmir'deki Başbakanlık Ofisi 24 Mayıs'ta açılıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 Mayıs'ta İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen karşısındaki Merkez Bankası'nın iki katında oluşturulan Başbakanlık Ofisi'nin açılışını yapacak. Merkez Bankası, seçimden sonra bu binadan taşınacak.

İzmir Atatürk Müzesi 19 Mayıs'ta açılıyor!

Alsancak 1. Kordon'daki Atatürk Müzesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı. 2011 'de çürük olduğu gerekçesiyle ziyarete kapatılan müze, 19 Mayıs'ta kapılarını yeniden açacak.

Sütaş Bingöl projesini 2017'de hayata geçirecek!

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Sütaş İzmir'de 145 milyon TL'ye fabrika kuracak!

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta!

Bodrum Theatron Villaları'nda teslimler Mayıs'ta yapılacak. THEATRON BODRUM VİLLALARI, orman arazilerinin yamaçlarında muhteşem manzaraya sahip 19 dönüm arazide 19 adet tek katlı müstakil villalardan oluşur.

sütaş izmir fabrika açılış Haberi

sütaş izmir fabrika açılış

Teşvik alan şirketler arasında Sütaş da yer alıyor. TÜSİAD eski başkanı Muharrem Yılmaz’ın sahibi olduğu Sütaş İzmir’de yapacağı fabrika yatırımı için 145 milyon liralık teşvik belgesi aldı. Bu yatırımla 500 kişiye iş imkanı sağlanacak. Kasımdaki en büyük teşvik belgesi 2.1 milyarla İkitelli Sağlık kampüsü için alındı. İkitelli’de yapılacak projede, 479 yataklı genel hastane, 347 yataklı onkoloji hastanesi, 451 yataklı çocuk hastanesi, 451 yataklı kadın doğum hastanesi, 279 yataklı kardiyoloji ve kalp damar hastalıkları hastanesi, 347 yataklı nörolojik ve ortopedik bilimler hastanesi, 128 yataklı psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 2682 yataklı entegre sağlık kompleksi yer alacak.


Kaan...