19 / 05 / 2024

sütaş izmir fabrikası

sütaş izmir fabrikası

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

İzmir Tire'de kentsel dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir Tire'de 28 pafta 1109 ada 56 parselde yer alan yapının restorasyonu açık ihale usulü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Kıbrıs'ta kaçak otelin yıkımı yargıya taşındı!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kaya Grup'un Karaoğlanoğlu’ndaki eski Zeyko Yağ Fabrikası’nın yerine inşa ettiği otelin son katının yıkılması kararına uyulmadı. Dün yargı süreci başlatıldı.

Sütaş'tan İzmir Tire'ye 80 milyon dolarlık tesis!

Sütaş Ege Sütçülük Projesi Tire Entegre Tesisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 18 Mayıs'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, uzlaşmaya dayalı yerinde kentsel dönüşüm kapsamında Uzundere projesinin ilk etabı için 18 Mayıs'ta yapım ihalesine çıkacak. Mali tekliflerin 2 Haziran'da açılacağı ihale, 313 konut ve işyerini kapsıyor.

İzmir Menderes Merkez Kır Düğün Salonları 1 Mayıs'ta açılıyor!

Menderes Belediyesi'nce, Cüneytbey Mahallesi'nde inşaatı devam eden modern düğün salonlarında sona gelindi. Mimarisi ile dikkat çeken ikiz düğün salonları 1 Mayıs'ta gerçekleşecek düğün ile hizmete açılacak.

Sütaş İzmir Tire'de fabrika açacak!

Süt ve süt ürünleri firması Sütaş, İzmir'in Tire ilçesinde yem ve biyogaz tesisleri için 65 milyon dolarlık yatırım yaptı. Tesis 1,5 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Sütaş Tire fabrikası Mart 2016'da açılacak!

Sütaş, Tire OSB’de satın aldığı 100 bin m2’lik arsa üzerinde yaptığı fabrikayı Mart 2016’da tamamlayıp üretime başlayacak. 80 milyon dolarlık yatırımla kurulacak Sütaş Tire fabrikasında günde yaklaşık bin ton süt işlenmesi planlanıyor.

İzmir'de 24 Mayıs'ta Başbakanlık Ofisi hizmete açılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Mayıs'ta miting için geleceği İzmir'de Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen yanındaki Merkez Bankası binasında hazırlanan Başbakanlık Ofisi'ni hizmete açacak.

İzmir'deki Başbakanlık Ofisi 24 Mayıs'ta açılıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 Mayıs'ta İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen karşısındaki Merkez Bankası'nın iki katında oluşturulan Başbakanlık Ofisi'nin açılışını yapacak. Merkez Bankası, seçimden sonra bu binadan taşınacak.

İzmir Atatürk Müzesi 19 Mayıs'ta açılıyor!

Alsancak 1. Kordon'daki Atatürk Müzesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı. 2011 'de çürük olduğu gerekçesiyle ziyarete kapatılan müze, 19 Mayıs'ta kapılarını yeniden açacak.

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

sütaş izmir fabrikası Haberi

sütaş izmir fabrikası

Teşvik alan şirketler arasında Sütaş da yer alıyor. TÜSİAD eski başkanı Muharrem Yılmaz’ın sahibi olduğu Sütaş İzmir’de yapacağı fabrika yatırımı için 145 milyon liralık teşvik belgesi aldı. Bu yatırımla 500 kişiye iş imkanı sağlanacak. Kasımdaki en büyük teşvik belgesi 2.1 milyarla İkitelli Sağlık kampüsü için alındı. İkitelli’de yapılacak projede, 479 yataklı genel hastane, 347 yataklı onkoloji hastanesi, 451 yataklı çocuk hastanesi, 451 yataklı kadın doğum hastanesi, 279 yataklı kardiyoloji ve kalp damar hastalıkları hastanesi, 347 yataklı nörolojik ve ortopedik bilimler hastanesi, 128 yataklı psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 2682 yataklı entegre sağlık kompleksi yer alacak.


Kaan...