17 / 06 / 2024

sütlücedeki ev yangını söndürüldümü

sütlücedeki ev yangını söndürüldümü

Sütlüce Sandalcı Kerim Sokak'ta saat 21.00'da iki katlı boş bir binada sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi...

Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL: Kiracılar lüks bir sitenin aidatı kadar kira ödüyor!

Merkez Bankası verilerinde konutta dolar bazlı düşüşün sürdüğü belirlenmişti. TL tarafında ise 2 milyon TL'ye varan artış belirlendi. Nisan 2023'te 6.7 milyon TL olan ev, bugün 8 milyon 750 bin TL oldu. İşte o açıklama ve yorumlar...

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

7 bin 500 TL olan ev kirası 25 bin TL'ye çıkarılabilir mi? Ev sahibi mi haklı, kiracı mı?

Girişimci Orhan Büyüktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibinin 7 bin 500 TL olan ev kirasını 25 bin TL yapmak istediğini aktardı ve "Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım bilmiyorum?" sorusunu sordu. İşte Orhan Büyüktaş'ın o paylaşımına gelen yanıtlar...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Ev almanın en avantajlı dönemi!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörüyle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Maliyetlerdeki artışların konut fiyatlarına yansıyacağını söyleyen Elmas, ''Ev almanın en avantajlı dönemini yaşıyoruz” dedi.

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

sütlücedeki ev yangını söndürüldümü Haberi

sütlücedeki ev yangını söndürüldümü


İstanbul'da akşam saatlerinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Boş bir binada çıkan yangın, bitişiğinde bulunan apartmanlara sıçramadan söndürüldü.


Sütlüce Sandalcı Kerim Sokak'ta saat 21.00'da iki katlı boş bir binada sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sokakta bitişik binalardan dolayı yangının yan binalara sıçraması itfaiye ekipleri tarafından önlendi. 


Olay yerine gelen polis ekipleri yangının bulunduğu sokakta emniyet şeridi çekerek, itfaiye ekiplerinin rahat çalışmasını sağladı. Dar sokak nedeniyle itfaiye ekiplerinin çalışmasında zor anlar yaşadığı gözlendi. Mahalle sakinleri ise yangını meraklı bir şekilde izledi.


Polisin yangınla ilgili soruşturması devam ediyor.


Zaman...