02 / 05 / 2024

Suudi Prens Sağlık Serbest Bölgesi bursa

Suudi Prens Sağlık Serbest Bölgesi bursa

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Bursa'ya sağlık kenti kurulacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Arabistan prensi Al Saud Bursa'ya sağlık kenti kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı, Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu. Fuarı gezen Suudi Arabistan prenslerinden Al Faisal Al Saud,Bursa'da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istiyor.

Suudi Arabistan prensi Bursa'ya sağlık kenti kurmak istiyor!

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

Araplar Bursa'da inşaat ve sağlık turizmine yatırım yapmak istiyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

İdris Güllüce, Sağlık Bakanlığı'na vekalet edecek!

Ebola Virüsü Salgınıyla Uluslararası Düzeyde Mücadele Toplantısı'na katılmak üzere Suudi Arabistan’a giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vera Group'tan sağlık konseptli proje Vera Vizyon!

İki hastane ve bir tıp merkezi ile anlaşma aşamasına yaklaşan grup, önümüzdeki dönemde bu projedeki daireleri sağlık turizmi için Mısır, Iran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen hastalara kiralayacak bir sistem yarattı...

Sağlık turizmi için sağlık bölgeleri oluşturulacak!

Recep Akdağ, yurt dışından gelenlere sağlık hizmeti sunmak için sağlık serbest bölgeleri oluşturacaklarını, ülkenin sağlık sisteminin doğasında var olan kaliteli ve ucuz hizmetin bu sağlık serbest bölgeleriyle daha cazip hale geleceğini söyledi

Ethica Sağlık Grubu Katar'da hastane açıyor!

Ethica Sağlık Grubu patronu Murat Akdoğan, Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile Katar'a yapılacak hastane yatırımının ortaklığında anlaşma sağladı...

Dumankaya Miks'te eczane ve sağlık üniteleri ihalesi 17 Ekim'de!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Atakent bölgesinde hayatı canlandıran projesi Dumankaya Miks’te eczane ve sağlık ünitelerinin son etabı 17 Ekim 2012’de ihaleyle satışa sunulacak...

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Suudi Prens Sağlık Serbest Bölgesi bursa Haberi

Suudi Prens Sağlık Serbest Bölgesi bursa

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, " Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük" dedi.


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Bursa İnşaat Fuarı hedefini aştı, fuarı 32 ülkeden yaklaşık 53 bin ziyaretçi takip etti" diye konuştu.


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, özellikle Araplardan büyük ilgi gördü. Bursa ve çevresinde yapımı devam eden ve projelendirilen pek çok lüks konuta ilgi gösteren,...