05 / 05 / 2024

Suudi Prensi bursa

Suudi Prensi bursa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birini oluşturan sağlık şehrine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Bursa'ya sağlık kenti kurulacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prensi'nden Bursa'ya 1,5 milyar dolarlık yatırım!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birini oluşturan sağlık şehrine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prens Bursa’da yatırım için arazi baktı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği(İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, Araplardan büyük ilgi gördü.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Araplar rotayı Bursa'ya çevirdi!

Suudi Prens, Bursa’da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.BTSO Başkanı Burkay, “Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük” dedi.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Bursa'ya Arap yatırımcı ilgisi!

Bursa İnşaat Fuarı büyük ilgi gördü. Bahreyn, Kuveyt, Katar gibi Körfez ülkelerinden ziyaretçiler fuarda açılan stantları yakından inceledi. Bazı Suudi Arabistan prensler yatırım planladıklarını açıkladı.

Suudi Arabistan prensi Al Saud Bursa'ya sağlık kenti kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı, Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu. Fuarı gezen Suudi Arabistan prenslerinden Al Faisal Al Saud,Bursa'da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istiyor.

Suudi Arabistan prensi Bursa'ya sağlık kenti kurmak istiyor!

Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdullaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud başkanlığındaki Arap heyet Bursa’da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istediğini açıkladı.

Suudi Prensi bursa Haberi

Suudi Prensi bursa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birini oluşturan sağlık şehrine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da yeşil ışık yaktığı projede konut ve AVM’ler de olacak.


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, özellikle Araplardan büyük ilgi gördü. Bursa ve çevresinde yapımı devam eden ve projelendirilen pek çok lüks konuta ilgi gösteren, Suudi Arabistan, Bahreyn, Kuveyt, Katar gibi ülkelerden gelen Arap yatırımcılar; hem mevcut projelere ilgi gösterdi hem de yeni yatırımlar için arazi baktı.


SAĞLIK ŞEHRİ KURULUYOR

Fuarı takip etmek için kente gelen Suudi Arabistan prensi Saud Bin...