14 / 05 / 2024

Süzer Holding onursal başkanı Mustafa Süzer

Süzer Holding onursal başkanı Mustafa Süzer

Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer kimdir? Mustafa Süzer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Süzer, inşaat sektöründe hangi işlere imza attı? İşte Mustafa Süzer'in hayatı...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması TBMM'de!

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Süzer Holding onursal başkanı Mustafa Süzer Haberi

Süzer Holding onursal başkanı Mustafa Süzer

Mustafa Süzer kimdir?

Mustafa Süzer, 1948, Gaziantep doğumlu, iş adamıdır. Süzer Holding Onursal Başkanıdır. 


Orta öğreniminden sonra, sırasıyla Hukuk Fakültesinde ve İktisadi ve Ticari İlimler akademisinde öğrenim görmüştür. Mustafa Süzer iş hayatına daha üniversitedeyken atılmış ve başlangıçta babasıyla birlikte aile işinde çalışmaya başlamıştır.


Kendi adına başlatıp kurduğu ilk iş, 1967'de Gaziantep'te faaliyete başlayan Yapsan A.Ş.'dir. Bu şirket inşaatçılık ve inşaat malzemeleri ticareti ile iştigal etmiştir. Mustafa Süzer daha sonra inşaat makinaları imalatı ve ilaveten yiyecek ve dayanıklı tüketim malları ticareti işine de girmiştir.


1977 yılında işini İstanbul'a taşımaya karar vermiştir. Aynı yıl İstanbul'da iç ve uluslararası ticaretten turizm, nakliye, elektronik ve tekstile uzanan bir yelpazede çeşitli işlerle uğraşmaya başlamış ve şirketler kurmuştur. 1982 yılında Süzer Grubu bünyesindeki sektörler ve şirketleri Süzer Holding A.Ş....