27 / 04 / 2024

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.



Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu iş insanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

1940 yılında Malatya’nın Darende ilçesinde doğan Bekir Ilıcak,  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra uzun seneler avukat olarak çalıştı. İş hayatına Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı Onursal Başkanı olarak devam eden Ilıcak hayırsever kişiliğiyle tanınıyordu.

Bekir Ilıcak kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı ile gençlerin eğimlerini destekleyen çalışmalara imza attı. Bu amaçla İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu’nu kuran Ilıcak, ayrıca bu vakıf aracılığıyla çok sayıda öğrenciye de burs verdi.

ÜNİVERSİTEDEN MESAJ 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli yayınladığı mesajında, “Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu'muzun banisi olan, okulumuz öğrencilerine burs veren ve sair zamanlarda her türlü desteğini esirgemeyen değerli büyüğümüz Bekir Ilıcak'ın vefatından dolayı derin üzüntü içindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, başta değerli Ilıcak ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi.

 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans GYO halka arz oluyor!

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 


Geri Dön