10 / 05 / 2024

Swissotel bosphorus

Swissotel bosphorus

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenileniyor..

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

2005 yılında Swissotel, Hüsnü Özyeğin'in!

2005 yılında Özyeğin'in sahibi olduğu Fiba Grubu, Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinde kurulu İstanbul'un en lüks otellerinden biri olan Swissotel The Bosphorus'un yüzde 85.2 hissesini satın almak için sözleşme imzalamış.

Swissotel 100 milyon euro ile yenileniyor!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro'luk harcamayla yenileniyor.Kasım 2013'te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi.

Swissotel'den Esenyurt'a yeni otel!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenileniyor..

Swissotel The Bosphorus 100 milyon Euro'ya yenilenecek!

Swissôtel The Bosphorus, 100 milyon euroluk yatırımla yenileniyor. Bir otel parasının harcandığı yenilenme için Burj el Arab oteli ve Dubai metrosunun mimarı Khuan Chew ile çalışılıyor

Swissotel 100 milyon Euro’ya yenileniyor!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi. İşte otelin hedefleri...

Sinpaş Bosphorus City'i tanıttı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçen Bosphorus City projesi, içerisinde yer alacak olan Ortaköy Çarşı Alışveriş Merkezi ile bölgenin çekim merkezi olacak

Sinpaş Bosphorus City tanıtılıyor!

Bosphorus City'nin tanıtımı 14 Eylül 2012 Cuma günü saat 09.00'da başlıyor...

Konakkale Bosphorus 827 bin 771 TL ile TOKİ Ağustos şampiyonu!

TOKİ'nin Ağustos ayı şampiyonu 827 bin 771 TL ile Konakkale Bosphorus oldu. Bu ay toplam 4 konut satışı gerçekleşti...

Okan Bayülgen, Swissotel The Bosphorus'a taşındı!

Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'ndaki dairede tadilat yapmaya karar veren Okan Bayülgen'in ilk işi Swissotel The Bosphorus'a taşınmak oldu

Swissotel bosphorus Haberi

Swissotel bosphorus

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilenirken, Ayrıca Cafe Swiss, Gaja Restoran, lobideki cam pencereler ve açık alanlar da renovasyona tabi tutuldu.


Lobi alanı ve doğu kanadındaki 300 oda ile Kongre Merkezi’nin yenilenmesi ise 2016 Şubat’ında tamamlanacak. Renovasyon çalışması Mimar Khuan Chew’in denetiminde sürdürülüyor.


Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye’nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirtirken, 100 milyon euro ile yeni bir otelin yapılabileceğini vurguladı.


Yeni otel...

Gerhard Struger, Swissotel’in İstanbul ve Türkiye’deki yeni planlamaları hakkında da açıklama yaptı. İstanbul ve Türkiye’de farklı projeleri değerlendirdiklerini ifade eden Struger, onaylanan en son çalışmalardan biri...