04 / 05 / 2024

Symbol AVM çalışmaları

Symbol AVM çalışmaları

Cengiz Kavan ve Decathlon Türkiye CEO'su Boumedienne Boualaoi, "600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen Symbol AVM yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip" dedi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Kemeraltı Çarşısı'nda inşaat çalışmaları durdu!

İZMİR’de tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 4 ay önce yerine AVM yapmak için yıkılan binanın temelinde inşaat çalışmaları, ortaya çıkan tarihi kalıntılar nedeniyle durdurdu.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Symbol AVM açıldı!

Kavanlar İnşaat tarafından yapılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. 700 milyon liraya mal olan Symbol AVM, ilimizdeki en büyük AVM olarak dikkat çekiyor

Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nde çatı çalışmaları başladı!

Türkiye'nin heyecanla beklediği Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nin açılımına gen sayım başladı. Mayıs 2015'tc açılacak olan Symbol Kocaeli'nin çatı inşaat çalışmalarına başlandı...

İsmail Özcan R'Estate Center için çalışmalarımız devam ediyor!

R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, Yenilikçi bir proje olarak geliştirilen, 1 Eylül 2014'te kapılarını açacak, Türkiye'nin ilk emlak avm'si R'Estate Center için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor dedi...

Ege Perla'nın inşaat çalışmaları Aralık 2015’te tamamlanacak!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO’nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68’lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Samsun'da Çiftlik Cadde AVM çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal ( Çiftlik ) Caddesi' nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtiliyor...

Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Ankara'da yer alan Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor.

Symbol AVM çalışmaları Haberi

Symbol AVM çalışmaları

Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasmda gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak. Yerli yabancı birçok markanın yer alacağı Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde son olarak dünyanın en büyük spor malzemesi perakendecilerinden Decathlon, 11 'inci mağazasını açacak. Başta Kocaeli ve Doğu Marmara olmak üzere adına uygun gerçekten sembol olacak bir projenin kapılarını açmaya çok az bir süre kaldığını belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, spor mağazacılığı konusunda dünyanın en önemli markasını Symbol ailesini de görmekten büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını söyledi. Yerli ve yabancı birçok markanın büyük ilgi gösterdiği Symbol AVM'de, ayrıca hastane, otel, eğlence ve kongre merkezi...