28 / 04 / 2024

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.



Gayrimenkul, finans, turizm, enerji ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren ve çeyrek asırlık tecrübesiyle önemli projeler hayata geçiren İsra Holding, Ağrı İl Özel İdaresi’yle beraber inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmalarına başladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yönetimi ECE Türkiye tarafından gerçekleştirilecek olan bölgenin ilk alışveriş merkezi V Mall Ağrı’yla ticaret yeni bir boyut da kazanacak. Dünyaca ünlü markalar, restoranlar ve cafeler yine söz konusu proje içerisinde hizmet verecek.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM si V Mall Ağrı da hafriyat çalışmalarına başladı! 

BÖLGEYİ ÇEKİM MERKEZİ YAPACAK

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre “Bir Kuşak Bir Yol” projesi güzergahında bulunduğu ve bulunduğu bölgeyi çekim merkezi yapacak olan V Mall Ağrı projesi, bölgedeki istihdama ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak. 

Yaptığı açıklamada Ağrı’nın, konum itibariyle büyük bir potansiyel barındırdığını kaydeden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “İsra Holding olarak Türkiye'nin güzide kentlerinden Ağrı’da, ekonomimize büyük katkılar sağlayacak olan V Mall Ağrı projesini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle yürütmekte olduğumuz bu çok özel projede bugün itibarıyla hafriyat çalışmalarına başladık. Söz konusu bu süreçte Sayın Valimiz Mustafa Koç’u da proje sahamızda ağırlamaktan sevinç duyduk. Bulunduğu bölgenin dünyaya açılan kapısı olacak V Mall Ağrı projesiyle Ağrı yeni bir çekim merkezi haline gelecek” dedi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM si V Mall Ağrı da hafriyat çalışmalarına başladı! 

TİCARETİN KALBİ BURADA ATACAK

Paylaşılan bilgilere göre çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü V Mall Ağrı projesi sahip olduğu özelliklerle yalnızca Ağrı’nın değil çevre şehirler ve ülkelerin de tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek. Senede ortalama 500 bin civarında turistin Ağrı’yı ziyaret ettiğini kaydeden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Ağrı, sahip olduğu konum itibarıyla hem turistik, hem de ticari açıdan değerli bir projeksiyona sahip. Ülkemizin en büyük firmaları yine söz konusu bu bölgede yeraltı kaynaklarını işletmek için faaliyet gösteriyor. Rusya, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan ve İran başta olacak şekilde yalnızca Ağrı’ya, ticaret için sınırdan giren günlük insan sayısı 15 bin civarında seyrediyor. Biz de V Mall Ağrı projesiyle söz konusu bu rakamı büyütmeyi ve bölgedeki ticarete çok büyük bir hareket getirmeyi hedefliyoruz. Bununla beraber Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bölgede yeni bir sınır kapısı açmak üzere çalışmaları sürüyor. Diğer bir taraftan İbrahim Çeçen Üniversitesi de sahip olduğu akademik kadro ve öğrenci potansiyeliyle bu bölgedeki hareketliliği artırıyor” diye konuştu.
 

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Benzine bu gece tam 1.62 TL indirim geliyor! Akaryakıtta indirim rüzgarı başladı!


Geri Dön