09 / 05 / 2024

symbol avm cazibe merkezi

symbol avm cazibe merkezi

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık'ta açılıyor!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmete giriyor. Alibeyköy ve Eyüp bölgesine katma değer yaratacak ve yeni yatırımları teşvik edecek alışveriş merkezi, bölgenin cazibe merkezi olacak.

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol AVM Kocaeli'nde açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli yüksek şehirlerinden olan 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin büyük yatırımları arasında gösterilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) açıldı.

Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin en büyük karma projelerinden SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açtı.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

symbol avm cazibe merkezi Haberi

symbol avm cazibe merkezi

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yapımı tamamlanan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. 


Dünya ve Türkiye'de tek örneği Başiskele'de bulunan; hastane, alışveriş merkezi, sinema, otel ve kongre merkezinin bir arada olduğu Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


'BAŞİSKELE'YE HAYIRLI OLSUN' 

Kısa sürede tamamlanan alışveriş ve yaşam merkezinde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ağırlayan Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, yapımı tamamlanan alışveriş merkezi ile yapımı tamamlanma aşamasına gelen hastane, kongre merkezi ve otel bölümlerini gezdirdi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Ayaz, "Sürekli gelişen ve değişen 7 yıldızlı kentimiz Başiskele, yatırımda yıldız olma özelliğiyle bugün...