17 / 05 / 2024

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Ercan Tanrıvermiş, Kemal Tanrıvermiş tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavikapı Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yağış tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Balcı,  Şevki Balcı, Bahadır Atay, Tümay Yazıcı tarafından kuruldu.

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli Metin Kaçar ve Murat Çetinkaya tarafından kuruldu.

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ahj Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından açıldı.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Demir ve Ramazan Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Yda Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yda Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Davarcıoğlu tarafından kuruldu.

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir, Kerem Demir ve Kübra Demir ortaklığında kuruldu.

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Ercan Tanrıvermiş, Kemal Tanrıvermiş tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi iş konusu; Şirket her türlü turistik ve turizmle ilgili tesisler kurmak,otel,pansiyon tesisleri,tatil site ve köyleri,dinlenme evleri,yüzme havuzları,saunalar,gazino,restaurant,cafe,bar lokanta büfe açık ve kapalı otopark,oto yıkama ve benzeri yerlerin inşaasını ve hafriyatını yapmak yaptırmak ve işletmeciliğini yapmak kiralamak kiraya vermek,yurt içinde ve yurt dışında münferit grup geziler için turlarla anlaşmak yine her türlü ulaştırma araçlarını ve konaklama yerlerinin biletlerini satmak veya sattırmak,rezervasyonlarını yapmak ve yaptırmak ve 17.1.2008 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Ta Turizm Otelcilik ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi...