10 / 05 / 2024

Taba Gayrimenkul Özcan Tahincioğlu 

Taba Gayrimenkul Özcan Tahincioğlu 

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Boralsan Özcanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boralsan Özcanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çırpan ve Özcan Umuç ortaklığında kuruldu.

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Yılmaz, Arcan Özcan, Şahin Atila Özcan ve Mahmut Alper Tuğsuz ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Trendhome Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trendhome Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Yavarı Kooloor Serkan ve Özcan tarafından kuruldu.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Mrntm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mrntm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Koç ve Yasin Nedret Özcan ortaklığında kuruldu.

Taba Gayrimenkul Özcan Tahincioğlu  Haberi

Taba Gayrimenkul Özcan Tahincioğlu 

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını halen sürdüren Özcan Tahincioğlu bugün yeni bir şirket daha kurdu.

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu ve Halil İbrahim Bacacı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-Arazi, arsa, konut, iş yerleri, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Yapı endüstrisi alanındaki her türlü yeni teknolojinin gerektirdiği imalatı yapmak ya da yaptırmak, prefabrik yapı elemanları imalat ve montajını yapmak ya da yaptırmak, bu konularla ilgili her türlü alım ve satım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi adres:  Çilehane Yolu Cd.Şahlanoğlu Çamlıca Villal.A Apt.No:29 A/1 Küçükçamlıca 

Özcan Tahincioğlu kimdir?
1969 İstanbul doğumlu olan Özcan Tahincioğlu, orta ve lise öğrenimini Robert Kolej’de...