27 / 04 / 2024

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 



Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını halen sürdüren Özcan Tahincioğlu bugün yeni bir şirket daha kurdu.

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu ve Halil İbrahim Bacacı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-Arazi, arsa, konut, iş yerleri, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Yapı endüstrisi alanındaki her türlü yeni teknolojinin gerektirdiği imalatı yapmak ya da yaptırmak, prefabrik yapı elemanları imalat ve montajını yapmak ya da yaptırmak, bu konularla ilgili her türlü alım ve satım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Taba Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi adres:  Çilehane Yolu Cd.Şahlanoğlu Çamlıca Villal.A Apt.No:29 A/1 Küçükçamlıca 

Özcan Tahincioğlu kimdir?
1969 İstanbul doğumlu olan Özcan Tahincioğlu, orta ve lise öğrenimini Robert Kolej’de tamamladı, lisansını ise ABD’deki Babson College’da finans ve ekonomi üzerine yaptı.

Temeli 1956’ya dayanan; gayrimenkul, tarım, üretim, enerji ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Özcan Tahincioğlu, holdingin 1965’te kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere girdiği gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki payını büyüttü. Tahincioğlu, Kent Gıda’nın satışının ardından holdingin amiral gemisi konumuna gelen Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de üstleniyor.


Geri Dön