01 / 05 / 2024

tac mahal mağdurları

tac mahal mağdurları

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Terör mağdurları konutlarına kavuşacak!

Şırnak'ta terör mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan konutlar 4 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çınardere mağdurlarına tapu sözü!

Pendik Çınardere mahalle halkıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çınardere mağdurlarına tapularını vereceği sözünü verdi...

Kanal İstanbul dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Kanal İstanbul Projesi'nin sadece bir kişinin değil 81 milyonun, dünyadaki mazlumların ve mağdurların projesi olduğunu söyledi

Yalova'daki devre mülk mağdurlarının sayısı 300'ü aştı!

Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz, sadece bir ildeki devre mülk mağdurlarının sayısının 300'ü aştığını söyledi.

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör olaylarından etkilenen vatandaşların evleri yenileniyor.Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Ukra mağdurları bayram öncesi toplanacak!

Ukra İnşaat tarafından yapımına başlanan ancak tamamlanamayıp Özyurtlar İnşaat'a devredilen Ukra City'nin mağdurları bayram öncesi toplanacaklar.

Esenyurt konut mağdurları 18 Haziran'da protesto yapacak!

Esenyurt konut mağdurları birleşti. Birleşen konut mağdurları 18 Haziran Pazar günü protesto yapacak.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Balçova arsa mağdurları halk meclisi kurdu!

Balçova Belediyesi'nden satın aldıkları arsalarına aradan geçen 40 yıllık süreçte imar verilmediği için mağdur olan Balçova Arsa Mağdurları halk meclisi kurdu

Acunkent mağdurları Kısıklı'da eylem yaptı!

Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak!

Sessizliklerini bozan Ukra mağdurları 11 Haziran'da yeni bir eylem yapacak, mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.

tac mahal mağdurları Haberi

tac mahal mağdurları


İmar sıkıntılarıyle sık sık gündeme gelen Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Eylem saat 13:00'de gerçekleşecek.


Aralarında İETT ve İSKİ çalışanlarının yanı sıra çok sayıda pilotunda bulunduğu 837 mağdur satın aldıkları evlerin kendilerine teslim edilmesini istiyor.


13 Mart Pazar günü saat 13:00'de Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yapacak olan Saylan İnşaat mağdurları eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.



Tac Mahal Prestij

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlara satılan Tac Mahal Prestij projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alacaktı. Konut sayısının 737 olarak belirlendiği projenin 2014'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


Vera Vizyon

800 daireden 303 tanesinin pilotlara satıldığı Vera Vizyon projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projenin...