08 / 05 / 2024

Tago Architects mimarlık

Tago Architects mimarlık

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bkn Architects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kübra Nas tarafından kuruldu.

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Durul Kuşdemir ve Murat Ak ortaklığıyla kuruldu...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Tago Mimarlık Maldivler’de proje yapıyor!

Maldivler'de proje yapan Tago Mimarlık 22 yıllık bir geçmişe sahip. Gökhan Aktan Altuğ, "Yılda 1 milyon metrekarelik proje üstleniyoruz." dedi.

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Bahadır Kul Architects'ten mimarlık öğrencilerine burs!

Bahadır Kul Architects tarafından Türkiye’deki devlet üniversitelerinin mimarlık fakülte ve bölümlerinde öğrenim gören, başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere burs verileceğini açıklandı.

Ulugöl Otomotiv Ofisi, Tago Architects imzası taşıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Tago Architects ofis kavramına yeni nesil yaklaşım!

Tago Architects tarafından tasarlanan Taegutec Fabrika ve Yönetim Binası, çalışma hayatının neredeyse günlük yaşamın tamamına yayıldığı günümüzde, ofis mekanlarının farklı bir perspektifle yeniden ele alınması gerektiği bilinciyle tasarlanmış.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Tago Architects mimarlık Haberi

Tago Architects mimarlık

Ulusal ve uluslararası ölçekte, farklı yapı tipolojilerinde ürettiği global projelerle bilinen Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak yeterlilik belgesini aldı ve “Tasarım Merkezi” unvanının sahibi oldu.

Tago Architects Kurucusu Mimar Gökhan Aktan Altuğ; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak ilan edilmelerinin ardından yaptığı açıklamada kurulduğu 1997 yılından beri yurtdışında da hizmet veren bir firma olarak uluslararası arenada geleceğe dair uzun soluklu planlar yapan tasarımcıların konuya bir adım önde başladıklarını gözlemlediklerine dikkat çekti ve ekledi: “Global rekabet içinde daha güçlü olabilmeyi ana hedefimiz olarak tanımlıyoruz. Tago Architects olarak bu hedefimizi şimdiye kadar kendi kaynak ve planlamalarımız ile gerçekleştirmeye çalıştık. Proje teslim ve çalışma standartlarımızı, kullandığımız programları uluslararası standartlar ile...