17 / 05 / 2024

tahincioğlu holding Bomonti projesi

tahincioğlu holding Bomonti projesi

İsviçreli Bomonti Kardeşler tarafından kurulan Bomonti Bira Fabrikası'ndan adını alan ve Şişli'nin semti olan Bomonti, şantiyeye dönüyor. Bu yıl Bomonti'de 5 projenin yükselişini göreceğiz... İşte o projeler...

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat!

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme tipleri!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme tipleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları!

2020 yılında tamamlanması planlanan Nidapark Bomonti Evleri 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana geliyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 714 bin TL’den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme şartları!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme şartları kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme planı!

Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyan Nidapark Bomonti projesinde fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor.   İşte Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme planı...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

tahincioğlu holding Bomonti projesi Haberi

tahincioğlu holding Bomonti projesi




1-) Bomonti Time Residence'ta ön satışlar başladı!


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçireceği Bomonti Time Residence projesinde ön satışlar başladı. Bomonti Time Residence projesi tamamlandığında 48 katlı 2 blok olacak. 


Bomonti Time Residence, Anthill Residence'ın yanında Bomonti Fransız Hastanesi ve Rixos Bomonti'nin yakınında inşa ediliyor. 


Bomonti Time Residence projesinde 25 kat home ofis olarak tasarlandı. 3. kattan 8. kata kadar ofis...