29 / 04 / 2024

Tahincioğlu İstinye konut projesi

Tahincioğlu İstinye konut projesi

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu İnşaat, Nidapark İstinye projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte 2020 Aralık ayında teslim edilecek Nidapark İstinye projesinin detayları…

Tahincioğlu projelerinde 180 aya 0.79 vade imkanı!

Tahincioğlu yeni başlattığı kampanya kapsamında Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor...

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Tahincioğlu İstinye konut projesi Haberi

Tahincioğlu İstinye konut projesi

TAHİNCİOGLU yaptığı açıklamada "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz, İstinye Bayırı'ndaki araziye, az katlı yapılardan oluşan yeşile saygılı apart otel  planlıyoruz Çalışmalarına derhal başlayacağımız projenin 48 dönümü bölümü boğaza nazır park olacak"...