05 / 05 / 2024

Tahincioğlu İstinyeye apart otel yapacak

Tahincioğlu İstinyeye apart otel yapacak

Tahincioğlu İnşaat 2016'da Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi!

3 etap şeklinde planlanan Nidapark İstinye projesi 538 apart üniteden meydana geliyor. İşte Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 36 ay sonra konut teslimleri başlayacak. İşte Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi...

Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Emlak Konut Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat 2017...

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri!

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 136 apart üniteden meydana geliyor.

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi!

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi, Şubat 2017'de başlıyor. Nidapark İstinye projesinde 136 apart ünite olacak...

Tahincioğlu, İstinye'ye apart otel yapacak!

Tahincioğlu İnşaat 2016'da Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu İstinyeye apart otel yapacak Haberi

Tahincioğlu İstinyeye apart otel yapacak

Tahincioğlu İnşaat 2016'da Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Kayabaşı’nda konut, Bomonti’de konut ve ofis planlayan şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.


Emlak Konut ihalesi ile aldıkları Kayabaşı ve İstinye projeleri için hazırlık yaptıklarını söyleyen Tahincioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu,  İstinye’deki 158 dönümlük arsa için hiçbir plan değişikliği istemeyeceklerinin altını çizdi. 


Emirgan Korusu’na komşu proje  hakkında konuşan Özcan Tahincioğlu, “Uzun süre kalımlara yönelik apart otel yapacağız. Arsa için hiçbir plan değişikliği istemedik ve istemeyeceğiz. Bölgede az katlı yapılar olacak. Arsa korunun içinde değil, koruya komşu ve içinde hiç yeşil yok. Biz bu proje ile 60 dönümlük bir yeşil alan da yaratacağız” dedi.


Tahincioğlu, Emlak Konut’un İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu 158...