13 / 05 / 2024

Tahincioğlu kağıthane projesi

Tahincioğlu kağıthane projesi

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları!

Koru ve göl manzarasına hakim konumda olan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 119 daireden meydana geliyor. İşte Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları...

Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje Emlak Konut güvencesi taşıyor. İşte Emlak Konut İstinye Tahincioğlu fiyat bilgisi...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu kağıthane projesi Haberi

Tahincioğlu kağıthane projesi

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, gayrimenkulde 3 yıl önceki hedeflerini erken realize ettiklerini belirterek “Tahminimizden hızlı büyüdük” diyor.


3 yıl sonra gayrimenkulden elde ettikleri cironun 2 milyardan 12 milyar TL’ye çıkacağını belirten Tahincioğlu, eskiye göre gerçekleştirdikleri proje adetlerinin ve boyutlarının da büyüdüğünü söylüyor.


“Eskiden gayrimenkulde 5 proje yapıyorken  bugün aynı anda 18 proje yürütüyoruz” diyen Tahincioğlu, ABD’deki gayrimenkul yatırımlarını da büyüteceklerini belirtiyor.


Revo Capital ile start up’lara da yatırım yapan Tahincioğlu’nun “başarısız” bulduğu için çıkacağı tek iş ise enerji sektörü.


“Enerjide istediğimiz yere gelemediğimizi görüyoruz ve çıkmayı hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu, yeni dönem hedeflerini, yatırım planlarını şöyle anlatıyor:


Son 3 yılda, hayatınızda ne değişti?

Son 3 yılda gayrimenkul projelerimizin hem boyutu hem adedi arttı. Daha fazla Emlak Konut projesi almaya başladık. Son dönemde, İstinye,...