03 / 05 / 2024

Tahincioğlu Kozyatağı iletişim

Tahincioğlu Kozyatağı iletişim

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Maltepe Marmarada Evleri iletişim!

Maltepe Marmarada Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Satıroğlu İnşaat'ın projesi Marmarada Evleri, 246 daireden oluşuyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tahincioğlu Kozyatağı iletişim Haberi

Tahincioğlu Kozyatağı iletişim

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2013 tarihinde kuruldu. 


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi'nde Yönetim Kurulu Üyeleri Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu olarak belirlendi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ise Özcan Tahincioğlu.


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her tür ve tipte yapı yapımı ve resmi veya özer yapı yükleniciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi adres bilgileri: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Değirmen Sokak, No:18 Nidakule İş Merkezi, Kat:22 Oda...