28 / 04 / 2024

tahincioğlu nida konutları beşiktaş

tahincioğlu nida konutları beşiktaş

Nida İnşaat'ın projesi Nida Beşiktaş Konutları'nın inşaatına önümüzdeki Eylül ayı içerisinde başlanması hedefleniyor. 7 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nida Beşiktaş Konutları projesi tek blok olarak yükseliyor...

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Nidapark Kayaşehir Tahincioğlu fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Nidapark Kayaşehir projesi toplam 843 daireden oluşuyor. Projede konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız Konutları!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark isimli projelerinin en yenisi olan Nidapark Ayyıldız projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nidapark Ayyıldız projesi henüz planlanma aşamasında...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı Konutları fiyatları ne kadar?

Toplam 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Nidapark Küçükyalı Konutları Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı Konutları fiyatları ne kadar?

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim olacak...

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık!

Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Konutları satılık konutların fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor. Başakşehir Nidapark Konutları projesinde 348 adet daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Nidapark Başakşehir: Tahincioğlu güvencesiyle gayrimenkul fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Başakşehir projesinde fiyatlar 552 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 348 konutluk Nidapark Başakşehir projesinde konutlar 2017 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi!

Ofis ve karma kullanımlı olarak yükselecek olan Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul firmaları geliştirecek. Proje tplam 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında yükselecek.

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Metro Properties anlaştığı Tahincioğlu Gayrimenkul inşaat firmasının geliştireceği Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi ofis ve karma kullanımlı olarak hayata geçirilecek. Projenin yapımı 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

tahincioğlu nida konutları beşiktaş Haberi

tahincioğlu nida konutları beşiktaş


Nida İnşaat İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yeni projesi Nida Beşiktaş Konutları'na başlıyor. Nida Beşiktaş Konutları projesinde konut ve sosyal tesis alanları bulunuyor. Nida Beşiktaş Konutları'nın inşaat alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi.


Nida Beşiktaş Konutları projesinin inşaat çalışmalarının önümüzdeki Eylül ayının sonuna doğru başlaması planlanıyor. 8 katlı tek blok olarak tasarlanan Nida Beşiktaş Konutları projesinin en üst katında sosyal alanlar bulunuyor.






Telefon: 0216 384 93 11

Web adresi: www.nidainsaat.com

Gülcihan...