02 / 05 / 2024

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Hüseyin Bilmiş, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Selik tarafından kuruldu.

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sahvan tarafından kuruldu.

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Beyler tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Haberi

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Hüseyin Bilmiş, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi içinde ortak yer alan Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Hüseyin Bilmiş, Mühibe Elif Germirli ve Nezih Barut'un görevi Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. 


Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; gerek şirketin gerekse başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi adres bilgileri: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Değirmen Sokak, No: 18 Nidakule İş Merkezi, Kat: 22 Oda...