27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...



Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, pek çok prestijli projede imzası olan, sektörün lider markaları arasında yer alan Tahincioğlu, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında  Ankara  Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da yeni yatırımları için düğmeye basıyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği 4 yeni proje için 3 Ekim 2023 Salı günü basın toplantısı düzenliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul ün 4 yeni projesi 3 Ekim de görücüye çıkıyor!

Söz konusu toplantıda, 4 yeni projenin tanıtımı yapılacak ve Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Alışveriş Sokağı mağazalarının satışına da başlanacak. 

2023 yılını hedefleri doğrultusunda kapatmak için hazırlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, 4 yeni projesi için basın toplantısını 3 Ekim günü gerçekleştirecek. 

Tahincioğlu Gayrimenkul ün 4 yeni projesi 3 Ekim de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen sene yaklaşık olarak 1.000 adet konut ile dükkanın teslimini gerçekleştirdi. 2022'de Nidapark Gündoğan, Nidapark Göcek ve Nidapark Ataşehir projelerini satışa sunan Tahincioğlu, başkent Ankara'daki Nidapark Çankaya projesinde de satış sürecini geçtiğimiz ay başlattı. 

Nidapark Çankaya projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konut tipleri ve dükkanlar yer alıyor. Proje Ankara'da Çankaya'nın en yeşil konumu Dikmen Vadisi'nde hayata geçiriliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu yılın başında yeni projeler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, şirket olarak 2023 yılında İstanbul’da Anadolu Hisarı, Ataşehir ve Beykoz gibi konumlarda yeni projelerin yapılacağının müjdesini vermişti. 

Web: http://www.tahincioglu.com/

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Sinpaş Metrolife Premium'da 10 ay vade ve 1.49 faiz fırsatı! Yeni proje! 

Nature Resort konutlarında 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek vade imkanı!

 


Geri Dön