12 / 05 / 2024

tahir akyürek açıklaması

tahir akyürek açıklaması

İnşaatta sona gelinen yeni Konya Stadyumu için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak. Yeşil-beyaz rengi ve futbol topu şekliyle herkes hatırlayacak" dedi.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

Konya Akören Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

Konya Mevlana Müzesi 2017'de açılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Kültür Bakanlığı ile mutabakatla yürüttüğümüz Mevlana Müzesi projesi var. İnşallah Mevlana Müzesini yapıp 2017 yılı içinde açılışını gerçekleştireceğiz." dedi

Konya Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi, Cuma namazı ile birlikte açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin hafızası olan eserleri ziyaret ederek, ibadet ederek yaşatmak gerektiğini vurguladı.

Zekayi Akyürek: Emlakçılık Yasası Eylül'de hazır!

Bursa İnegöl Emlakçılar Odası Başkanı Zekayi Akyürek bazı açıklamalarda bulunarak, Emlakçılık Yasası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, yasanın yüzde 90 ihtimalle Eylül ayına kadar hayata geçirileceğini ifade etti.

Konya Ecdad Parkı'nın yapımı son aşamaya geldi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’de ilklerden olacak Ecdad Parkı’nda incelemelerde bulundu. 100 bin metrekareden büyük bir alanda yapımı son aşamaya gelen parkta 12 bin 500 metrekarelik gölet bulunacak.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Ilgın Hükümet Konağı açıldı!

Ilgın Hükümet Konağı açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ılgın Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını diledi.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Avrasya GYO Batum'daki arsa alımı hakkında özel durum açıklaması yaptı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 08.09.2015 Tarihinde yapılmış olan özel durum açıklaması hakkında düzeltme yaptığını bildirdi.

tahir akyürek açıklaması Haberi

tahir akyürek açıklaması

İnşaatında sona gelinen stadyumda incelemede bulunan Akyürek, burada gaze fecilere yaptığı açıklamada, spor yatırımları konusunda önemli adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi. 


Çağı yakalama ve çağın ötesine geçme açısından yeni stadyumun Konya'ya nizmet edeceğini dile getiren Akyürek, "Yeni Konya Stadyumumuz 42 bin kişilik. Türkiye'nin en büyük stadyumlarından biri. İzmir'deki stadyumdan sonra Anadolu'da seyirci kapasitesi en fazla olan stadyum olma özelliğini taşıyor" diye konuştu. 


400 bin metrekarelik alanda inşa edilen Yeni Konya Stadyumu'nun, 90 bin metrekarelik kapalı alanı olduğuna dikkati çeken Akyürek, şunları kaydetti: "500 araçlık yer altı, 3 bin 108 araçlık da açık alan otoparkı var. 4 ana kapısı, 54 tane locasıyla UEFA standartlarında bir stadyum oldu. Tamamı kopalı tribünlerden oluşacak stadyumda, zeminden ısıtmalı futbol sahası, ısıtmalı koltuklar, localar, alışveriş merkezleri, restoranlar,...