08 / 05 / 2024

Tahir Küçükel demlik

Tahir Küçükel demlik

Türklerin takıntı boyutunda çaya düşkün olduğu fikrinden yola çıkan Demlik, hem mağaza hem de kiosklar ile demleme çay satıyor. Marka, 6 mağaza ve 14 ‘demlik’ şeklinde tasarlanmış kioska ulaştı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrı!

Suudi Arabistan yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe maçında Atatürk pankartı ve tişörtü için izin vermemesi gündem oldu. Yeniçağ Haber Müdürü, Gazeteci ve Yazar Fatih Ergin, X sosyal medya hesabından Riyad'daki büyükelçiliğin büyük sırrını paylaştı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Emlak ilanı verirken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, internet ortamında gayrimenkul ilanı verirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Tahir Köstek, satılık veya kiralık gayrimenkul afişlerinin görselli olması gerektiğini, kullanılan görsellerinde kaliteli olması gerektiğini söyledi.

İngiltere Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satıyor!

İngiltere, dünyanın dört bir yanındaki diplomatik faaliyetlerini finanse etmek amacıyla Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satmaya karar verdi.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Gönen şehir merkezinde kentsel dönüşüm başlamalı!

Türkiye'nin kanayan yarası eski binalar bir an önce yenilenmeli. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Balıkesir Gönen'deki konutların birçoğunun 35-40 yaşında olduğunu belirterek, bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini kaydetti.

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Küçükel tarafından kuruldu. 

Tahir Küçükel demlik Haberi

Tahir Küçükel demlik


Türkiye, dünyada kişi başı çay tüketiminin en yüksek olduğu ülke. Küresel kahve zincirleriyle ‘kahve’ yeniden yükselirken, bu zincirlerin çoğu çay ikramından kaçındı veya pratikliği nedeniyle pek çok mekânda poşet çaylar tüketilmeye başlandı. Türklerin takıntı boyutunda çaya düşkün olduğu fikrinden yola çıkan Demlik, hem mağaza hem de kiosklar ile demleme çay satıyor. Demlik’in Kurucu Ortağı Tahir Küçükel, Türkiye’de günde 245 milyon bardak çay tüketildiğini hatırlatarak, “Kişi başı çay tüketiminde dünyada 1 numarayız. Türk insanının çayı kahveden fazla tükettiği açık, buna rağmen yerli ve yabancı kahve zincirleri ülkemizi istila etmiş durumda. Her gün yeni bir kahve zinciri daha açılıyor” dedi. 


Türkiye’de çay konusunda uzman bir zincir olmadığına değinen Küçükel şöyle konuştu: “Ülkemize özgü bir çay zinciri açmak istedik. Mönüsü, ana kalemi çay...