16 / 05 / 2024

Tahsin Kütük

Tahsin Kütük

T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Üsküdar Nuh Kuyusu Caddesi'nde, Tahsin Kütük Müdürlüğü'nde açıldı.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Tahsin Öztiryaki: Türk müteahhitleri Özbekistan'da çok sayıda proje yürütüyor!

Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini Özbekistan düzenlemeyi planlıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş kuruldu!

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirtaş, Tahsin Tekin ve Sezai Arabacı ortaklığında kuruldu. 

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bab Kapı Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Kapı Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aziz Mahir Erdal, Faruk Tahsin Sayıt ve Mücahit Meto imzasıyla kuruldu.

Tahsin Tarhan: Ekonomi, rant ve inşaata dayalı hale dönüştü!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 'Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tahsin Tarhan: Rant ve inşaata dayalı ekonomi çökme noktasında!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tahsin Ertürk Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Tahsin Ertürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Avrupa ve Türkiye'nin en büyük dönüşümü Gaziosmanpaşa'da yapılıyor!

İstanbul'un 1173 hektar yüzölçüme sahip Gaziosmanpaşa ilçesinin 432 hektarlık bölümünde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. Hasan Tahsin Usta Avrupa ve Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını yapıyoruz" dedi.

Porselen karo seramik sektörünün üst segment ürünü!

Türkiye Seramik Federasyonu ve SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

Tahsin Kütük Haberi

Tahsin Kütük

T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Tahsin Kütük Müdürlüğü'nde açıldı.


T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi iş konusu;Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


T T Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi adres: Üsküdar, Nuh Kuyusu Caddesi...