18 / 05 / 2024

tahta Jakuzi

tahta Jakuzi

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., gelişen teknoloji ve müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla pazara yeni ürünler sunmaya devam ediyor

1935'te 'Eviniz bir hafta içinde yıkılacak' ilanı! Belediye tahta evler için sahaya çıktı!

1935 yılında Belediye, sağlam olmayan tahta evlerin yıkılmasına karar vermiş. Bu evlerde yaşan ev sahiplerine evlerin boşaltılması için bir haftalık süre verilmiş.

1940 yılında dar gelirli aileler için dayanıklı ucuz evler inşa edilmiş!

1940 yılında tahta, dayanıksız ve saz gibi yerlerde yaşayan aileler için ucuz ve dayanıklı evlerin yapılmasına karar verilmiş. 

Euro tahta geçiyor hazır olun! 3 haftadan sonra bir ilk! Elinde euro olanlar acil bakın

Dün 75 baz puan faiz artışı yapan Avrupa Merkez Bankası, faiz artışlarının devam edeceğini belirtmesinin ardından euro kuru yükselişe geçti.

O ilde yüzde 50 peşin 24 ay taksitle arsa satılıyor! Hemen bakın İşte detaylar...

Kütahta Belediye Başkanlığından E.Çelebi Mahallesi'nde yer alan 655/25 parselin ilahasini duyurdu. Söz konusu arsanın ihalesi 13 Eylül Salı günü yapılacak. İşte detaylar...

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Topkapı Sarayı’ndaki Emirgan Sütiş tahta sunta ile büyütüldü!

Topkapı Sarayı’ndaki, Emre Kocadağ’ın işlettiği ‘Emirgan Sütiş’ adlı restoranın bahçesi tahta sunta ile büyütüldü.

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

1+1 dairelerin yıldızı yeniden parlayacak!

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "1+1'ler yeniden tahta mı oturuyor?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Tahta Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahta Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kavalcı tarafından kuruldu.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

İzmir'deki seyir terasları çürüyor!

İzmir'in ünlü Pasaport İskelesi ile Çakabey Rıhtımı arasındaki kıyı bandında yer alan ve İzmirlileri denizle buluşturan seyir terasları, dökülen tahta parçaları, içine çiçek yerine çöp konan saksıları, kopan demir korkulukları ile dikkat ekiyor.

tahta Jakuzi Haberi

tahta Jakuzi

Bu doğrultuda çalışan inovasyon ekibi, son olarak jakuzi, küvet ve kabin ürünlerinde ahşabı kullandı. Saunadan sonra diğer banyo ürünlerinde de kullanılmaya başlanan ahşap ürünlerinin ürüne monte edilmesi için, alanında usta zanaatkarlarla çalıştıklarını belirten Src Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Son yıllarda doğal ürünlere yönelimi fark ettiğimiz için ahşap uygulamalara başladık. İşçiliği ve uygulaması oldukça zor olan bu tasarımlar için, konunun ustası zanaatkarları da bünyemizde bulunduruyoruz”...