09 / 05 / 2024

tahtakale imar

tahtakale imar

İstanbul Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nin imara açılması mahalle sakinleri tarafından tarafından mutlulukla karşılandı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu imara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar Tahtakale'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi'nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tahtakale'de imar sorununun çözülmesi sevinçle karşılandı!

İstanbul Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nin imara açılması mahalle sakinleri tarafından tarafından mutlulukla karşılandı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu imara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunları mecliste!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Ümit Beyaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Fatih Tahtakale 1/5000 imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Tahtakale Mahallesi, 277 ada, 121 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar Tahtakale imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi, 664 Ada 1 Parsel (eski 520 ada 3 parsel)’in Bir Kısmına Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avcılar Tahtakale imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi, 654 ada 5 parsel ve 663 ada 1 parsele yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifleri askıya çıkarıldı...

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Ispartakule'de yol için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı!

Avcılar Tahtakale'deki Ispartakule Toplu Konut Alanına ilişkin olarak 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave imar planları bugün askıya çıktı. Ispartakule'deki 30 metre olarak belirlenen yol 36 metre olarak değiştirildi...

Avcılar Tahtakale Mahallesi’nin imar planları hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde yaşayanların imar sorununa değinerek çözüm için seçimden sonra çalışmaları başlatacaklarını müjdeledi. Topbaş, kimseyi mağdur etmeyeceklerini de sözlerine ekledi...

tahtakale imar Haberi

tahtakale imar

Avcılar'da yaklaşık 40 yıldır imar sorunu olan Tahtakale Mahallesi imara açılıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 40 yıla aşkın süredir devam eden imar sorunu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca çözüme kavuşturuldu. İmar planı mahalle sakinlerince mutlulukla karşılandı.

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, Tahtakale Mahallesi'nde senelerdir devam eden imar sorunun ortadan kaldırıldığını söyledi. İlçe Başkanı Küçükoğlu, "Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunuyla ilgili önemli bir adım attık. Cumhurbaşkanımızla, Bakanımızla, bölgemizdeki milletvekillerimizle, il başkanımızla beraber attığımız adımla sorunu çözmek nasip oldu." diye ifade etti.

"Tahtakale'de yeni bir hayat, yeni bir yaşam doğuyor"

İlçe Başkanı Küçükoğlu, Tahtakale vatandaşları için yep yeni bir zamanın başladığını anlatarak, şöyle ifade etti:
"Yıllardır süren mesele ortadan kalktı. Tahtakale'de...