24 / 05 / 2024

Takın Teknik Enerji adres

Takın Teknik Enerji adres

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Vivo Y36’nın teknik özellikleri ortaya çıktı!

Bugün bir raporda belirtildiği üzere, Vivo Y36 4G modeli ile uygun fiyatlı telefonlar üretmeye devam ediyor. Cihazın teknik özellikleri de açıklandı.

Xiaomi Mix Fold 3’ün teknik özellikleri saklandığı çok gizli kutudan çıktı!

Xiaomi Mix Fold 3 modelinin teknik özellikleri yakın zamanda açıklandı ve Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri gün yüzüne çıktı!

Cihazın kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri sızdırıldı ve çıkış tarihi tahmin ediliyor.

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Takın Teknik Enerji adres Haberi

Takın Teknik Enerji adres

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirketin konusu, elektrik ve telekomünikasyon, inşaat, sanayi, ofis ve konut işlerinin üretimi, iletimi ve dağıtımı ile ilgili projeleri yönetmek, tasarlamak ve yürütmek, her türlü iç ve dış ticaret işlerini yürütmek, ihracat ve ithalatını yapmaktır ve tamamen şirketin konusu ile ilgili konulardır. 2. Şirketin hizmetlerini bağımsız olarak veya yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerin katılımıyla sağlanabilir. 3. Yüksek gerilim trafo merkezleri, enerji santralleri ve tüm sıcak daldırma galvanizli metal yapılar için tasarım, mühendislik, üretim, dağıtım ve iletim kuleleri, portal bileşenleri ve yapıları oluşturabilir, pazarlamasını ithalatını ihracatını yapabilir. 4. Yüksek basınçlı trafo...