18 / 05 / 2024

taksi durakları yenileme çalışmaları

taksi durakları yenileme çalışmaları

Kağıthane 'de yenilenen ilk taksi durağı olan Merkez taksi durağı açıldı. Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, taksicilerin bölge için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Bizler şoförlerimizin önemli bir kamu hizmeti yaptıkları düşüncesindeyiz. " dedi

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

Taksi, minibüs ve dolmuş durakları İSPARK'a emanet!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, kentteki taksi, minibüs ve dolmuş taşımacılığı ile duraklarının işletme yetkisinin 15 yıllığına İSPARK'a verilmesini onayladı. Taksi müşterilerine 5 dilde destek verilecek.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

ATM'li duraklar yaygınlaşıyor!

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Kayseri'de modern taksi durakları yaygınlaşıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhaleye toplamda 5 firma katıldı, sonuçlar henüz açıklanmadı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li durak ihalesine 5 teklif geldi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhale için 5 firma teklifte bulundu.

TEM otoyolu yenileme çalışması nedeniyle bazı noktalarda aksamalar yaşanıyor!

TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle Gebze ve Körfez ilçeleri arasında bazı noktalarda yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyrukları oluştu. Gebze turnikelerinden çıkan sürücüler yoğunluk oluşturdu...

Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve İBB ile işbirliği halinde kentsel yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ederken, vatandaşlar da kentsel dönüşüme yoğun ilgi gösteriyor. Esenler'de kentsel yenileme çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor...

Kocaeli TEM otoyolunda üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak!

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü tarafından, (O4) TEM Otoyolunun Gebze Kavşağı (K.K.No:04-08) İzmit (Doğu) Kavşağı (K.K.No:04-14) aralığında kalan kesimlerde bulunan viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacak.

Gebze-İzmit TEM otoyolunda yenileme çalışması yapılıyor!

Gebze-İzmit TEM otoyolunda yenileme çalışması yapılıyor. Otoyolun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle, 5 Mayıs ila 24 Temmuz'da ulaşımda zaman zaman aksama olacak.

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü 2014 yılı yol yenileme çalışmalarına başladı!

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nce yürütülmekte olan yol yenileme çalışmalarına bu yıl devam edildiği bildirildi. TCDD 5. Bölge Müdürlüğü son 3 yılda 500 kilometre yol yenileme çalışması yürüttü...

taksi durakları yenileme çalışmaları Haberi

taksi durakları yenileme çalışmaları


Kağıthane'deki taksi duraklarının yenilenme çalışmaları Merkez taksi durağıyla başladı.

Açılışa, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve taksi şoförleri katıldı.


Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, taksicilerin bölge için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Bizler şoförlerimizin önemli bir kamu hizmeti yaptıkları düşüncesindeyiz. Komşularımızın çocuklarının, ailelerinin, büyüklerinin emanet edildiği ve güvendiği esnaf arkadaşlarımız 24 saat bölgemize hizmet ediyor. Şoförlerimiz bulundukları bölgede 24 saat aktif bir şekilde hizmet vererek bulundukları bölgenin hem ulaşımına hem de güvenliğine hizmet etmektedir" ifadelerini kullandı.


Şoförlerin bölgenin tanıtımında önemli rol üstlendiğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:


"Ülkemize, şehrimize ya da ilçemize dışarıdan gelen misafirler öncelikle esnafımızla karşılaşmaktadır. İlk bilgileri esnafımızdan alıyorlar. Şoför...