29 / 04 / 2024

Taksim satılık rezidans

Taksim satılık rezidans

Dap Yapı'nın imzasını taşıyan Dap Petek Taksim projesi 132 bağımsız birimden oluşuyor.Proje 13 katlı blok şeklinde yükseliyor. "Dap Petek Taksim projesi ödeme planı" haberimizin içerisinde yer alıyor...

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık!

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık stüdyo dairelerin fiyatları 176 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans projesinde 40 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Kuzu Effect Rezidans satılık!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan proje toplam 186 bin 393 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kuzu Effect Rezidans satılık teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Tual Adalar Rezidans satılık daire!

Tual Adalar Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje için ön talep toplanıyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adım İstanbul Rezidans satılık!

Adım İstanbul Rezidans satılık konut teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Taksim satılık rezidans Haberi

Taksim satılık rezidans

Dap Petek Taksim projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Taksim bölgesinde konumlanıyor. Proje içerisinde 112 adet rezidans daire, 15 adet ofis ve 5 adet mağaza bulunuyor.


Dap Petek Taksim projesi 13 katlı blok şeklinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Dap Petek Taksim projesi ödeme planını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Dap Petek Taksim projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor. Daire fiyatlarının 1 milyon 100 bin TL'den başladığı proje 112 adet rezidans konut ve  5 tane dükkandan oluşuyor.


Dap Petek Taksim projesinin teslim tarihi 20 ay sonra olarak planlanıyor. Projede sosyal alanları arasında projede kapalı otopark, sauna ve fitness merkezi mevcut.


Dap Petek Taksim projesi ödeme planı!

Proje ödeme planı kapsamında yüzde 40...