18 / 05 / 2024

taksim yoo2 projesi

taksim yoo2 projesi

YOO isimli şirketleriyle pek çok alanda faaliyet gösteren Philippe Starck ve John Hitchcox ikilisi Taksim Mete caddesi üzerinde yeni bir otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Uzmanlar uyardı: Taksim Meydanı için acele edilmemeli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı tasarımı için üç projeyi halk oylamasına sunmuştu. Çok tartışılan oylama için uzmanlar, Taksim Meydanı projesi için acele edilmemesi gerektiğini söylüyor.

Taksim Meydanı projesi için halk oylaması 19 Ekim'de başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan Taksim Meydanı projesinde yarışma kısmı tamamlandı. 146 proje arasından 3 proje finale kaldı. İstanbul halkı 19 Ekim-12 Kasım arasında Taksim Meydanı için oy kullanacak. Halk beğendiği projeyi seçecek, kazanan proje 16 Kasım haftasında duyurulaca

Taksim 360 projesi 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Taksim 360 Projesi'nin büyük bir kısmının 2021'de, tamamının ise 2022'de tamamlanacağını belirtti...

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Hermès ve Alain Ducasse Taksim 360'ta yerini alıyor!

Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesi, teslime sayılı günler kala dünya markalarının akınına uğruyor. 

Taksim 360 teslimleri ne zaman?

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı lanse etti!

Beyoğlu'da hayata geçirilen Taksim 360 projesi, Pronto Gayrimenkul tarafından Acarkent'te lanse edildi. 

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi!

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi minimum 333 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Taksim'de inşa ediliyor...

Taksim 360 Konutları bugün basına tanıtılıyor!

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Taksim 360 projesinin tanıtımı Beykoz Acarkent'te gerçekleşiyor...

Çalık Taksim 360 Evleri fiyatları 2017!

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

taksim yoo2 projesi Haberi

taksim yoo2 projesi

'Demokratik tasarım' kavramının öncüsü kabul edilen Philippe Starck ve John Hitchcox’tan sonra endüstriyel tasarım ve iç mekan tasarımı yepyeni devrimci bir döneme girdi.


Dünya jet sosyetesi, bu ikilinin yaptığı rezidanslardan sanat eseri toplar gibi daire topluyor. YOO isimli şirketleriyle pek çok alanda faaliyet gösteren ikili, dünyadaki ilk otel projesini İstanbul’da açmak üzere Jival Kuyumculuk’un da sahibi olan Naim Gençoğlu ile anlaştı. Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) önünden başlayıp, Gezi Parkı’nın bir yanında devam eden Mete Caddesi üzerindeki proje, Gezi olayları nedeniyle Philippe Starck ve John Hitchcox için ayrıca anlam kazandı. 


PARK VE BOĞAZ ARASINDA


Philippe Starck ve John Hitchcox, bir yanı Boğaz’ı gören diğer yanı Gezi Parkı’na bakan butik otelin bütün iç tasarımını bir an önce yapmak için kolları sıvadı. 31 Mayıs’ta başlayan...