12 / 05 / 2024

talas ortaokul projesi

talas ortaokul projesi

Konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapılıyor.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Talas 325'te konut satışları başladı!

Fransa’nın en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Grup Avenir İnşaat’ın Kayseri’deki ilk projesi olan Talas 325’te konut satışları başladı.

Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor!

Kayseri’de inşaat sektörünün parlayan yıldızı Avenir İnşaat’ın Talas İlçesi’nde hayata geçireceği Talas 325 Projesi görücüye çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den Talas'a ortaokul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Talas-Kuruköprü'de yaptırdığı ortaokul törenle açıldı. Açılışta konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin devlet gibi bir belediye olduğunu belirtti.

Talas'ta 24’er derslikli bir ilkokul ve bir ortaokul yapılıyor!

Konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapılıyor.

Talas Tablakaya Mahallesi restorasyon projesi başladı!

Talas Belediyesi'nin kendi bütçesinin yanı sıra ORAN ile diğer kurumların mali destek verdiği Tablakaya mahallesi Restorasyon Projesi kar kış demeden başladı.

Kayseri Talas'ta 2 dev proje hayata geçirilecek!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ORAN tarafından desteklenen ‘Tablakaya Mahallesinde Tarihi Eski Belediye Binasının ve Çevresinin Turizme Kazandırılması Projesi ile Talas Güneş Enerjisi Santrali Projesinin’ tanıtımını yaptı.

Talas'taki kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'nin en önde gelen inşaat şirketlerinden birisi olan Özerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas'ta yapacakları kentsel dönüşüm projesi ile Kayseri'nin inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Özerler İnşaat'tan Kayseri Talas'a kentsel dönüşüm projesi!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor.

Özerler İnşaat Talas'ta kentsel dönüşüme başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Talas'ta vatandaşlarla bir araya gelen şirket yetkilileri, yapacakları proje hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarındaki yerini de alıyor.

Talas'tan başlatılan dönüşümün ikincisi gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 4 ay önce başlattığı kentsel dönüşüm projesi Kayseri'de yine Talas'ta devam ediyor. Kentsel dönüşüm projesinin ikincisi yine aynı bölgede hayata geçirilecek...

Talas'da 111 tarihi yapıya restorasyon yapılacak!

Tarihi Kentler Birliği projesi olan 7 Bölge 7 Kent kapsamında Kayseri Talas'da 111 tarihi yapıyı koruma altına aldı. Talas Belediyesi'ne Kültür Bakanlığı ile Erciyes Üniversitesi maddi destek sağlıyor

talas ortaokul projesi Haberi

talas ortaokul projesi


Vali Orhan Düzgün, Kayseri merkezinde nüfusu en hızlı artan ilçenin Talas olduğunu belirterek konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapıldığını söyledi.

Eğitim ve öğretimin nüfusun tamamına yakınını ilgilendiren bir konu olduğunu ifade eden Vali Düzgün, gelişmiş, çağdaş toplumların en duyarlı ve vazgeçilmez önceliğinin eğitim olduğunu, çünkü eğitimin, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumunda olduğunu belirtti.

Vali Düzgün, eğitimin bugün artık sadece kalkınmamızın ve gelişmemizin temel unsuru olmadığını, aynı zamanda bir milletin dünya üzerindeki yerini de tayin eden stratejik bir değer olduğunu vurguladı.

Vali Düzgün, geleceğin yetişkinleri olarak...